Крадем идеи от гардероба на: Томи Томова

Крадем идеи от гардероба на: Томи Томова
instagram.com/tommytomova

Томи Томова е изключително вдъхновяваща дама, пълна с изненади. Освен стилна жена, тя е единствената българка, взела участие в организацията на Кралски бал във Версайския дворец. Освен това тя може да се похвали с това, че е българка, заемаща престижна позиция не къде да е, а в ООН. Наравно с това Томи не спира да пътува, посещавайки едни от най-интересните страни по света. Снимките в профила ѝ ни отвеждат до Португалия, Турция, Франция и дори Шри Ланка.

Днес ще се обърнем към друга отличителна черта на Томи, а именно на нейното чувство за стил. Освен, че странства по света и развива успешна кариера, Томи умее да се облича много, много добре.

Може и да е септември, но за нас още е лято! И тоалетите на Томи определено предразполагат към това. Какво ще кажете за този тоалет изцяло в бяло? Ние се чудим откъде да започнем - дали от дантелените елементи или от сатенената материя, в която е решено облеклото. На тази снимка виждате най-любимите ни елементи в един тоалет, събрани в снимка!

Крадем идеи от гардероба на: Томи Томова

Но също така обожаваме, когато към монохромен тоалет добавим акценти в ярък нюанс. Това е и направила Томи, комбинирайки бели кроп топ и дълъг панталон с чанта и обувки в тревист зелено. Да не говорим колко актуален бе този цвят през цялото лято!

Крадем идеи от гардероба на: Томи Томова

Бухналите ръкави са нещо, което крещи "женственост”! Колко ще ни липсват тези блузи през есента… не можем да ви опишем! Томи ни вдъхновява да ги носим колкото се може повече, преди термометърът да е показал снижаване на температурите.

Крадем идеи от гардероба на: Томи Томова

И за финал - облекло, което е отново в светлата гама. Тук виждаме нежен сет от кремаво сако, съчетано с дълъг панталон, който изглежда едновременно страшно удобен, но и много стилен. Това е комбинацията, която всички искаме да постигнем, нали?

Крадем идеи от гардероба на: Томи Томова

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay