Какво казва изборът ви на чанта за вашия характер

Какво казва изборът ви на чанта за вашия характер

Дамската ви чанта разкрива повече за вас, отколкото предполагатe.

Следващият път, когато я вземете от рафта, помислете за посланието, което може да изпраща тя. Ако търсите нов, вземете под внимание впечатлението, което искате да направите и изберете разумно. Докато можете да промените косата, обувките, бижутата и шала, вашата дамска чанта се откроява от всички останали аксесоари и определя вашата модна идентичност. 

Чантата, която избираме, казва толкова много за това кои сме ние и помага да се определи мястото ни в обществото и връзката ни със света около нас. 

Не е преувеличено да се каже, че чантата ви е продължение на това, което сте:

Чанта през рамо

Чантата през рамо казва, че сте уверена жена, която цени класата. Вие искате свободата да правите това, което трябва да се направи в натовареното ви ежедневие.  Това е чантата за жена, която изпълнява няколко задачи едновременно и иска ръцете ѝ да са свободни. Може би говори по телефона, ръкува се с колегите си на работа или спира такси. Каквото и да е, тя има пълната свобода да го прави.

Пазарска чанта

Какво казва изборът ви на чанта за вашия характер

Чантата за пазаруване е универсален и стилен аксесоар, идеален за хора, които обичат да се фокусират върху целите си, но също така са малко непредвидими и спонтанни. Предлагат се във всякакви форми, стилове и цветове и са чудесен начин да покажете своя уникален стил. Можете да ги използвате, за да носите вашите джапанки, кърпа и най-новия трилър на плажа или пък, за да пренесете вашия лаптоп и важни работни файлове.

Хората, които носят пазарски чанти, често са много активни и имат много отговорности. Те са добри в мултитаксинга и помагането на другите, което ги прави предпочитана компания, но понякога и прекалено стресирани.

Пътна чанта

Когато пътувате, искате да изглеждате по най-добрия начин, като същевременно имате всичко необходимо, за да се насладите на пътуването си. Ето къде идва мястото на пътната чанта. Тези чанти демонстрират откъсване от традиционния модел и показват, че имате свободен дух и любов към приключенията. Като всички добри туристи, вие сте готови да тръгнете с едно щракане на пръсти. Вашата пътна чанта демонстрира гъвкавостта и издръжливостта, които притежавате.

Какво казва изборът ви на чанта за вашия характер

Раница

Класическа раница, подходяща за всички случаи. Независимо дали е кожа, винил, лен или друг материал, е свързана с това да сте активен и мотивиран човек. Изборът на раница означава, че искате да сте напълно свободни да се справяте с нещата, които животът ви поднася. Вие сте отдадени, пълни с енергия и пълни с мечти, които сте решени да сбъднете. Не позволявате на нищо да ви пречи и сте склонни да бъдете минималистични.

Клъч

Какво казва изборът ви на чанта за вашия характер

Дамската чанта тип клъч е стилна и модерна. Можете да поберете много в нея, въпреки че е малка. Този тип чанта говори за жена, която обича да излиза в града и е отворена към нови неща. Вие сте готови да си прекарате забавно и освен това сте гъвкави. Дамската чанта тип клъч обикновено има опция за прикачване на презрамка, така че да можете да я използвате като чанта за през рамо, когато пожелаете. 

Това е точно този вид гъвкавост, забавно отношение и адаптивна личност, които дамската чанта показва в своя собственик. 

 


 


 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay