Учени и експерти споделят познания за коронавируса в нов документален филм

Discovery Channel търси отговори с “Пандемия: COVID-19“ на 5 април от 21 часа

Учени и експерти споделят познания за коронавируса в нов документален филм
Discovery Channel

Бързото разпространение на COVID-19, нова форма на коронавирус, се превърна в определящата глобална криза на нашето време. Сякаш за една нощ вирусът промени ежедневието ни и начина, по който взаимодействаме в собствените си общества. Но как стигнахме дотук? И какво може да научим от учените и експертите? Discovery Channel представя нов специален документален филм, търсещ отговори на въпросите, които всички си задаваме - "Пандемия: COVID-19".

Учени и експерти споделят познания за коронавируса в нов документален филмDiscovery Chanel

"Пандемия: COVID-19"

"Пандемия: COVID-19", едночасов документален филм, дава задълбочен поглед върху пандемията от COVID-19, която премина през целия свят в неделя, 5 април от 21 часа по Discovery Channel.

Както мнозина са чували от новините, смята се, че COVID-19 е прехвърлен от животни към хора на пазар в Ухан, Китай. Но как става това? Експертите ще разяснят лечението и предаването му, което първоначално смущава лекари и учени, когато за пръв път са се сблъскали с болните пациенти. Документалният филм ще разгледа и как в рамките на седмици, COVID-19 се разпространи в Китай и извън него, алармирайки здравни специалисти и учени.

Учени и експерти споделят познания за коронавируса в нов документален филмDiscovery Channel

"Пандемия: COVID-19"ще поведе зрителите в битката за овладяване на пандемията с най-новите новини относно как американското правителство планира да тества и лекува пациенти, както и да предотврати по-нататъшно разпространение. Експертите ще разкрият защо COVID-19 е уникален, защо светът е толкова неподготвен за него и какво можеше да бъде сторено различно, за да се овладее разпространението му.

"Пандемия: COVID-19"ще разгледа ефектите на драстичните мерки, случващи се в Америка, тъй като институциите, училищата и предприятията са затворени, за да предотвратят заразяването. Този навременен документален филм ще хвърли прозрение от онези, които водят борбата за намиране на отговори както и потенциален лек.

Учени и експерти споделят познания за коронавируса в нов документален филмDiscovery Channel

"Пандемия: COVID-19"е продуциран за Discovery Scienceот ITN.Изпълнителни продуценти на ITN са Иън Ръсел и Сара Джейн Коен, а продуцент е Ник Пауъл. Изпълнителен продуцент на каналите Discovery Channel иDiscovery Science е Гретчен Айзъл.

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка попълва формуляр. Ще кандидатства за американска виза. В крайна сметка не я одобрили, защото в последната графа на формуляра, там където пишело "не попълвай”, тя написала...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Чини ми се, всички съдбоносни предели в човешкия живот са все така коварно неразличими. Човек...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти