Ружът е новият контур

Ружът е новият контур

Допреди 3-4 години всички професионалисти и бюти гурута се кълняха в негово величество бронзанта. Но времената се променят и тежкият контур вече не е на мода. Той плавно бе изместен от визиите с нежен руж, който смело ще определим като нашата нова любов. Докато през годините той тактично се пропускаше, особено от страна на българката, то сега той е единственият начин, по който гримьорите съветват да подчертаваме лицето си.

Освен, че озарява кожата и ѝ придава летен отблясък, ружът е способен да скулптурира лицето ни дори по-добре от познатия стар контур. Ако е ни вярвате, то можете да надникнете в TikTok и Instagram, за да се убедите сами. Социалните мрежи изобилстват от видео уроци, които демонстрират различи техники за нанасяне на руж, така че да подчертае чертите на лицето.

Основно визиите се постигат чрез кремообразен продукт или такъв под формата на стик.

Първият метод е следният: Ще са ви необходими два нюанса руж, като единият трябва да бъде по-тъмен от другия. Започнете със светлия вариант и нанесете от него на 3 определени места: над веждата, на скулата и челюстта. след това нанесете от по-тъмния цвят на същите места, над по светлия руж. Разнсете с четка и сте готови. За по-силен ефект можете да използвате същия руж, за да го поставите върху устните си. Така ще създадете завършен вид на визията си.

Следващият метод е от свтовноизвестната гримьорка Huda Katan, която употребява собствената си линия стик ружове, за да озари лицето си по неповторим начин. Това, което трябва да направите, за да постигнете същия ефект е да поставите от ружа върху голяма четка за грим и да го нанесете върху горната най-вътрешната част на бузата си. Ще забележите, че цветът е доста наситен, но това не бива да ви притеснява. Следващата стъпка е да прелеете ружа от задната част на бузата към края на веждата си. По този начин ще контурирате лицето си и ще му придадете нежен блясък.

Последният вариант е доста по-смел и представя съвсем различен начин за нанасяне на руж. Тук идеята е да нанесете няколко различни цвята (все пак близки помежду си) един върху друг, смесвайки ги с помощта на четка. изберете по-тъмен нюанс, който да нанесете и върху устните си, за да завършите визията си напълно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay