Нова техника в грима-коктейл от спирали

Дайте ги насам!

Нова техника в грима-коктейл от спирали

Ако трябва да изберем само един грим продукт, който да ползваме до края на живота си, това определено ще бъде спиралата. Често във всекидневието си ни е необходимо нещо, които да подчертае очите ни и в повечето случаи това е достатъчно, за да постигнем свежа визия. Спиралата може би е един от най-важните продукти, що се отнася до грим - благодарение на нея визията на очите ни изглежда завършена и добре подчертана.

Във времето се появяват най-различни техники за нанасяне, които обещават да подсилят ефкта на спиралата, дарявайки ни с мигли, наподобяващи изкуствените. Но чували ли сте за "коктейл от спирали"? Обикновено свързваме коктейла с алкохолна напитка, но в случая няма да пием (уви). Говорим за техника на гримиране, която включва използването на повече от един вид спирала, чрез която се постигат луксозно изглеждащи мигли.

Този тренд сякаш се появи от нищото, но набра изключителна популярност за отрицателно време. В мрежата се появиха стотици видеа, които демонстрират необичайната техника, постигайки впечатляващи резултати.

Тиктокърка обяснява, че идеята е да се изпозлват две различни спирали, които имат различни ефекти, за да създадете по-добър цялостен външен вид. Като се замисим, омръзнало ни е да избираме меджу дълги или гъсти мигли, след като можем да имаме и двете.

Други бюту гурута твърдят, че коктейлът от спирали е обичайна рутина във всекидневното им разкрасяване пред огледалото. Тази тиктокърка например започва с извиване на миглите си с извивачка, след което използва основа за мигли. След това тя нанася пласт от една от своите черни спирали, последвана от още една. Рутината изглежда така, сякаш отнема много време, но всъщност става бързо, а ефектът е доста впечатляващ.

Ако искате да изпробвате този хак, но не искате процесът да е твърде ангажиращ, можете да използвате една спирала за дължина и още една за плътност. Това ще ви осигури достатъчно количество обем, без той да е за сметка на дължината.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay