Това са нещата, коитo мъжете МРАЗЯТ да носим

Това са нещата, коитo мъжете МРАЗЯТ да носим

Наскоро споделихме с вас кои са дрехите, които мъжете обожават да носим. Но няма как да пропуснем и нещата, които не са им чак толкова приятни. Тенеденциите непрекъснато се менят, но те си имат мнение и ние не можем да го променим.

Диадеми и ленти за глава

Това са нещата, коитo мъжете МРАЗЯТ да носим

Мъжете мразят масово популярния аксесоар, възроден от Блеър Уолдорф преди повече от десетилетие. Те изобщо не разбират защо този аксесоар ни е толкова любим. Те смятат, че жените, които носят диадеми не могат да превъзмонат носталгията от времената, в които са били малки момичета.

Панталони с твърде висока талия

Мъжете не разбират модерните дънки с висока талия. Те откровено ги мразят, защото смятат, че не са достатъчно женствени, нито пък подхождат на повечето типове фигури. Според тях подобен вид панталони не изглеждат женствено и ни състаряват.

Сабо

Това са нещата, коитo мъжете МРАЗЯТ да носим

Тук можем да се съгласим - и ние го ненавиждаме. Особено противни са ни така модерните Крокс, които превзеха дори и модните подиуми с различните си вариации.

Прекалено силен грим

Макар че повечето мъже живеят в заблуда и дори не забелязват, когато носим златисти сенки за очи, те твърдят, че не понасят жени с твърде тежък грим. За тях ярките червила са отбъскващи, а какво остава за новите трендове като цветни вежди.

Твърде много парфюм

Докато ние сме свикнали с ароматите, които носим всекидневно, то при мъжете те могат да създадат неудобство. Прекалено силният парфюм може да причини алергии и дори мигрена.

Безформени макси рокли

Това са нещата, коитo мъжете МРАЗЯТ да носим

Тези летни тоалети прикриват всяка наша извивка и поради тази причина са крайно непривлекателни за мъжете.

1 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay