Бижу за всеки повод

Бижу за всеки повод

Едно бижу може да каже повече от хиляда думи... Но какво точно казва вашият подарък на онзи, на който го подарявате? Научете всичко за това какво означават различните видове бижута.

Докато в миналото сякаш беше недоразумение да се смесват различните видове метали, това сега е хит. Затова не се страхувайте да експериментирате. Изберете метал, който ще допълни визията ви. Не се притеснявайте да сложите няколко пръстена, било и то с различни размери. Не се поддавайте на ограничения.

Пръстенът – подарък за специален човек

В исторически план пръстенът символизира съюз, статус и дори магия. Помислете само за златния пръстен на Один или за митичните пръстени в романите на Толкин. Следователно пръстенът е символ на любов и принадлежност - че имате предвид нещо сериозно. Обикновеният пръстен, украсен с диамант, е например класическият годежен пръстен, така че ако не възнамерявате да предложите, вероятно би трябвало да изберете минималистичен или скулптурен пръстен в сребро или злато.

Колието - близо до сърцето

Колието е друг красив символ на любовта. Колието може да има много различни дължини, но винаги лежи до сърцето - ето защо е перфектният подарък за някой, когото обичате. Изберете нежна и елегантна верижка в злато или сребро и добавете съкровен елемент с висулка, която подхожда на получателя - като букви, символи или цифри.

Обеци - безопасният подарък

Ако искате да действате безопасно, изберете чифт красиви обеци. Те винаги са хит. Размерът им не трябва да се коригира, те могат да се носят от всички и рядко изпращат някакви сигнали, които биха могли да бъдат неразбрани от получателя или останалия свят. Спрете се на чифт малки, класически шипове с малка перла, камък или диамант, или ако получателят им не се страхува да изпъкне, тогава чифт масивни обеци, които биха привлекли вниманието на всеки.

Гривни - за тези, които обичат бижутата

Гривната е идеалният подарък за някой, който обича бижутата. Можете да комбинирате гривни по много начини и да носите няколко на китката си едновременно и да смесвате цветове, стилове и външен вид. Една проста и минималистична гривна в сребро или злато е сигурен хит, или бъдете малко по-смели и изберете контрастна гривна със смесица от различни форми и материали. Тук можете да се развихрите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay