Как да намерите подходящ човек за тройка?

Знаем, че ви е любопитно!

Как да намерите подходящ човек за тройка?

Днес засягаме една доста пикантна област, за която иначе рядко се говори. Но трябва да признаем, че всички сме любопитни, ако не да опитаме, то поне да разберем нещо повече. Говорейки се за секс и интимност, понякога се замисляме какво ли би било да включим трети чвоек в уравнението. Това, разбира се е доста спорна тема, тъй като много хора се притесняват от присъствието на друг човек в леглото, а и да бъдем честни - невинаги е възможно да намериш подходящ кандидат.

Сами по себе си тройките са специфични, тъй като някои хора се притесняват, че това би могло да разклати отношенията им с партньора. За други, пък те са начин да съживят отншенията си, въвеждайки нови емоции и разнообразие в спаляната.

Ако сте сред тези, които искат да пробват, но не знаят как да намерят подходящ човек, то ние ще ви дадем няколко съвета, почерпени от специалисти по отношенията.

Най-напред трябва да обърнем внимание на следното: Това, че "вкарвате" нов човек в спаляната, не означавва, че той е играчка, чрез която възраждате любовта с половинката си. Имайте уважение към него и не го карайте да се чувства като парче месо.

Как да намерите подходящ човек за тройка?

Помислете за някого, когото познавате

Експертите съветват да не включваме твърде близки хора във връзката си. По-подходящ кандидат би бил ваш колега/колежка от университета или друг човек, когото познавате сравнително добре, но не сте чак толкова близки. Добре е да избягвате напълно непознати хора, тъй като сексът е деликатен момент, в който не искате да включвате потенциален психопат или недоброжелател. Никога не знаете какво се върти в главта на някого, както и няма как да сте наясно с половото здраве на напълно чужд човек.

Но как да разберете дали избрания от вас човек има интерес? Споменавайте темата небрежно в непринудени разговори. Знак за потенциално заинтересовани хора са различни жестове на интимност като докосване, флиртуващи танци, продължителен зрителен контакт и комплименти. И все пак бъдете внимателни - това, че някой е мил с вас, не означава непременно, че би легнал в едно легло с вас и партньора ви.

Как да намерите подходящ човек за тройка?

Използвайте приложения

Все пак има хора, които предпочитат да не въвличат познат човек в сексуалните си отношения. Ако сте сред тях, то добра идея е да се обърнете към подходящи приложения за запознанства. Но тъй като тук говорим за напълно непознати хора, трябва да запомните, че е много важно да уточните някои въпроси като сексуални граници и болести предавани по полов път.

Ако се обърнете към масови приложения като Tinder, Bumble и Hinge, е изключително важно да бъдете откровени за това, което търсите, като го посочите в биографията си, за да избегнете подвеждане на вашите съвпадения.

Срещи с хора

За тези, които обичат личния контакт, събитията за суингъри, хора с много партньори и двойки в отворени връзки са чудесни начини да се срещнете с други хора с подобно мислене. Уверете се, че отивате на првилното място. Не се появявайте на вечери или пространства със странна тематика, ако и двамата не сте част от общността.

Намирането на подходящ човек може би ще отноеме повече време, но в крайна сметка е по-добре да се потрудите малко повече, вместо да се окажете с неподходящ мъж или жена в спалнята си.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay