Три от филмите на Форум Филм с "Оскар"

Най-добри в 3 от категориите

Три от филмите на Форум Филм с "Оскар"

Вчера се състоя церемонията по връчването на 89-те награди "Оскар", на която бяха връчени награди на 3 от филмите на Форум Филм: 

Най-добър анимационен филм: "Зоотрополис ”

Три от филмите на Форум Филм с "Оскар"

Зоотрополис е голям град, където всички животни живеят в мир и сговор заедно и имат равни права и възможности. Или поне на пръв поглед е така. Това, че е първото зайче, което носи полицейска униформа изправя офицер Джуди Хопс пред сериозни предизвикателства. За да покаже, че е достойна за позицията, на която е, тя трябва да разреши заплетен случай, който се е оказал костелив орех за нейните колеги. Решена да се докаже Джуди прибягва до помощта на манипулативната лисица Ник Уайлд, която има свои собствени причини да се включи в разследването.

 

Специални визуални ефекти: "Книга за джунглата”

Три от филмите на Форум Филм с "Оскар"

 

Базиран на безсмъртните истории на Ръдиърд Киплинг и вдъхновен от анимационната Дисни класика, режисираният от Джон Фавро "Книга за джунглата" е напълно ново епично приключение за Маугли (изгряващата звезда Нийл Сети) – човешко дете, отгледано от вълци. Скоро Маугли разбира, че вече не е добре дошъл в единствения дом, когото познава, когато страховитият тигър Шир Хан (с гласа на Идрис Елба), имащ горчив опит с Човека, се заканва да го унищожи като заплахa. Принуден да напусне единствения дом, който познава, Маугли предприема завладяващо пътешествие на самоопознаване под вещия взор на превърналата се в негов водач пантера Багира (с гласа на Бен Кингсли) и свободолюбивия мечок Балу (с гласа на Бил Мъри). Маугли среща много създания, които не му мислят точно доброто, включително Каа (с гласа на Скарлет Йохансон), питон с хипнотизиращ поглед и глас, и убедителния Крал Луи (с гласа на Кристофър Уокън), който се опитва да измъкне от Маугли тайната на огъня.

 

Късометражен анимационен филм: "Пайпър”

Три от филмите на Форум Филм с "Оскар"

"Свирчо" / Piper е за птиче от вида късокрил кюкавец, което се учи да преодолява страха си от водата. Главен герой е птиче от вида късокрил кюкавец, срещан и у нас край сладководните басейни. Свирчо, както е името му, се учи да преодолява страха си от водата.

 Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay