Как да кажете на партньора си, че не желаете секс, без да го нараните

Как да кажете на партньора си, че не желаете секс, без да го нараните

Някои жени намират за изключително предизвикателство да откажат предложението на секс на партньора си. Някои се страхуват, че отхвърлянето на желанието на мъжа в крайна сметка ще навреди на мъжкото му его. Това ни кара да говорим за това как жените лесно могат да откажат секса, без да се чувстват виновни или да се чудят дали това би навредило на егото на половинката им. 

Защото нека си признаем, понякога просто не си в настроение и каквото и да правиш, просто не ти се иска да бъдеш интимен в този момент. Ето няколко начина, които могат да ви помогнат да кажете на партньора си, че не желаете секс, без да го нараните.

Просто бъдете честни и кажете: "Нямам желание днес"

Толкова е просто и лесно, просто кажете на мъжа си, че не сте в настроение днес. Повярвайте ни, когато казвате това, може дори да не звучи толкова лошо, колкото си мислите. Когато сте честни, вашият партньор ще разбере и няма да го приеме по грешен начин. Когато заявите желанието си по-навреме, това улеснява мъжа да приеме, че секс няма да има. Просто се уверете, че говорите с мек и ласкав тон.

Кажете му, че сте в цикъл

Няма причина да се срамувате от менструалния си цикъл. Това не е под ваш контрол и дори мъжът ви да е в настроение, вероятно се чувствате по-зле с всички спазми и промени в настроението. Напълно приемливо е да кажете на партньора си, че имате менструация, той лесно ще го приеме, вместо да се разстройва за това.

Кажете му, че не сте готови за това днес, но можете да го планирате за утре

Когато откровено кажете на партньора си, че не сте в настроение да правите секс днес, това може да го накара да почувства, че това няма да се случи скоро или че сте загубили интерес. Ето защо е по-добре да добавите изречение към него и да му кажете, че искате да планирате срещата си за утре. По този начин той ще очаква с нетърпение следващия ден, вместо да се чуди какво не е наред с вас днес.

Признайте, че все още не сте готови и имате нужда от време

Ако сте двойка отскоро и партньорът ви говори как иска да прави секс с вас скоро, винаги можете да му кажете, че все още не се чувствате готови, ако случаят наистина е такъв. Накарайте го да разбере, че искате да забавите нещата и че имате нужда от още малко време, за да се приспособите към този вид интимност.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay