Вие ли сте повелителката на фелациото?

Ако любовта е най-страхотното изживяване, то за оралната такава определението е поне една идея по-върховно

Вие ли сте повелителката на фелациото?

Някои казват, че любовта на мъжете минава през стомаха. Ние пък добавяме, че тя намира място и малко под него. Защото винаги можем да ги примамим с поръчана храна, но не и с поръчано фелацио. А "добре приготвеното" такова със сигурност може да накара мъжа да ни гледа с други очи. Макар и леко отгоре.

Каквото и да си говорим, сексът заема огромен процент от благополучието на една връзка. Но и той може да доскучае. Затова не допускайте превръщането му в рутина, не го правете по график, в едни и същи пози, по едно и също време. Разнообразявайте!

Вземете пример от порното. И не, не се преструвайте, че не гледате. Сигурни сме, че поне веднъж (минимум) сте се изкушавали да гледате как двама, а може и повече, души се отдават без свян на горещи ласки.

Та именно в тези филмчета сценарият е горе-долу следният: орална любов, секс, оргазъм.

Акцентираме върху началото.

Накарайте го да се чувства като бог. Най-великият. Направете така, че да не спира да повтаря името ви, някъде там, между ритмично повтарящите се пъшкания. Покажете му, че вие сте Неговата жена. Единствената! Повелителката на най-върховното фелацио!

За да се осъществи горенаписаното, трябва да следвате няколко прости правила. Нека урокът по орална любов започне сега.

Не разчитайте само на устата. Съветваме ви да съсредоточите езика си около главичката на пениса му, а с двете си ръце да свършите останалата работа. За да може и той да свърши. Движете едната нагоре-надолу, с другата масажирайте тестисите му, а с устни поставяйте финалните щрихи.

Докато му правите орална любов, не е нужно да обръщате внимание само на члена му. Целувайте и другите му ерогенни зони, като вътрешната част на бедрото, зоната под пъпа му, може да се качите дори до врата му. Всичко това, комбинирано с орални ласки, ще го подлуди.


Захапете го! Не силно, а много нежно, колкото да му покажете, че вие сте господарката на достойнството му. Но не прекалявайте, защото малко по-силната болка може да превърне ефекта в дефект.

Когато партньорът ви е силно възбуден, а сме сигурни, че това не му е отнело много време, му покажете как можете и без ръце. Постарайте се членът му да достигне дълбоко в гърлото ви, но все пак внимавайте да не се задавите.

Убедете го, че е във вашите ръце. Буквално. Хванете го за дупето и го притиснете максимално към себе си. Останалата работа свършете с устата си, като демонстрирате своята изпепеляваща страст.

Променяйте скоростта. Започнете бавно, но после засилете темпото. Ако видите, че партньорът ви е почти "готов", отново намалете. Нека всяко ваше действие бъде изненада за него.

Гледайте го в очите! Това, може би, е най-важното правило за орални удоволствия. Покажете му, че го правите само за него и че сте в негова власт. Нищо, че всъщност точно той е във вашите ръце (и уста).

Не очакваме да наизустите правилата ни и да си ги преговаряте, докато дарявате партньора си с фелацио. Но се надяваме да сме ви дали основни насоки или пък направо да сме допълнили списъка ви с умения. Колкото и банално да звучи, за финал ви съветваме, преди всичко, да правите всичко с любов. Защото най-добрият секс, бил той и орален, е този, в който двама души се отдават един на друг не само физически, но и духовно.

682 31
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.20
Emilia Petrova 29.10.2012|10:33
Бих допълнила още нещо - завъртете езика около главичката то по-бързо , ту по-бавно и даже опитайте лекичко да проникнете в отвора в най-горната и част. Не са за пренебрегване целувките с език в ингвиналната гънка - между вътрешната част на бедрото и птестисите....удоволствието е голямо...:)
19
lilqna terzieva 18.10.2012|15:41
Аз обичам да го правя , а приятеля ми е изключително доволен от този факт
18
Diva Antilopa 17.10.2012|17:22
Всеизвестен факт - Разпространителите на козметика НЕ употребяват това, което продават. Защо ли?! - Пълно е с още по-отвратителни биологични и химически "оръжия"; производстовото е при изключително занижен хигиенен контрол; продукцията се съхранява дългосрочно в складовете - срокът на годност безвъзвратно отминава и многократно бива подправян и подменян чрез етикетите. затова най-често върху тях няма посочен срок на годност. В следствие на всичко това, се "пробуждат" редица неподозирани алергии и нежелани реакции на организма. Олицетворение на описаното може да откриете в "Oriflame" и редица други известни марки козметични продукти...
17
Gusanita Violeta 17.10.2012|14:31
От полза ще е за всички, най-малкото да подсети доста дами, които възприемат фелациото като "рутинна" процедура и не влагат много чувство.
16
Magnesium Magnusson 15.10.2012|21:15
Добра статия, мъж съм и потвърждавам:) Иначе момичета/ жени, по коментарите ви съдя, че се смятате за големи факири и се държите, сякаш няма какво да ви се обяснява, но от опит мога да ви кажа, че истински добрата свирка, тая след която ти се разтреперват коленете, е голяма рядкост. Така че, както мъжете не трябва да се тупаме в гърдите, колко сме велики с езика, така и жените не би трябвало да почиват на стари лаври. Винаги има какво още да се донаучи и ошлайфа. Свирката не е фасулска работа ;Р
15
Надя Богданова 15.10.2012|17:49
Малко е странно,че Jenite ни учат как да го правим
14
Надя Богданова 15.10.2012|17:46
Щом е написана от мъже,статията може да се вземе под сериозно внимание :)
13
lilqna terzieva 15.10.2012|16:50
Страхотна статия . За по - неопитните дами ще е от полза .
12
Лорета Първанова 15.10.2012|15:30
Когато гледаш партньора си в очите го възбуждаш още повече .Не знам как може да нямаш желание да го правиш .... аз обичам до го правя .
11
Angela Ivanova 15.10.2012|15:28
всичко ми звучи до болка познато, само не знаех, че е необходимо да го гледам в очите по време на фелацио, а най лошото е, че съм добра, но напоследък нямам желание да го правя.
10
Лорета Първанова 15.10.2012|15:26
По - скоро е въпрос на желание , защото когато правиш нещо с желание и удоволствие то винаги се получава .
9
Лорета Първанова 15.10.2012|15:24
Защото най-добрият секс, бил той и орален, е този, в който двама души се отдават един на друг не само физически, но и духовно.- Не съм много съгласна с това , но .... щом казвате . Секса и духовното отдаване са две различни неща , които не винаги вървят ръка за ръка .
8
Лорета Първанова 15.10.2012|15:21
Доста стимулиращо ми подейства тази статия и още днес започвам да прилагам новите съвети .
7
Dukesa Bub 15.10.2012|14:47
повечето жени са оста наясно, освен това, която е искала да разбере подробности, не й е било особено трудно.
6
monika mateva 15.10.2012|14:07
За това уроци не мисля,че трябват. Всичко е въпрос на опит и да се пита партньора как му харесва.Това е най сигурният начин, че след това ще се "разтапя" от удоволствие!
5
властен олигарх 15.10.2012|14:03
Най-накрая! Беше крайно време да дадете някой съвет и да стимулирате все повече жени да я прилагат оралната любов в повече, за да ни доставят все повече и по-голямо удоволствие :).
4
forum arbiter 15.10.2012|12:44
Урока ви наистина си е доста нагледен и подробен. Полезно инфо, благодарим:)
3
katya noveva 15.10.2012|12:27
Защо бе, пиле, искаш да загатнеш, че ти отдавна си "повелителка на фелациото" ли?:))))
2
malka Galka 15.10.2012|11:38
Вероятно точно към нея или към друга девствена аудитория.
1
hristina dobreva 15.10.2012|09:52
тази статия към тийнейджърската ви аудитория ли е насочена?:)
Все си мисля, че след години българските имена ще се върнат на мода и когато попитат младо семейство:- Как го кръстихте?Те ще отговорят:- Радка, на баба му Рейчъл.
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
В един конфликт между сърцето и мозъка, следвайте сърцето си.
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти