"Наистина любов" се завръща за своята 20-та годишнина

Гледането на вечната класика "Наистина любов" по време на коледните празници е нещо като традиция, която милиони хора по света спазват. 

Тази година удоволствието ще бъде още по-голямо, тъй като актьорите от филма се събират за специален епизод по повод 20-годишнината на "Наистина любов". Специалният епизод се казва "Смехът и тайните на "Наистина любов": 20 години по-късно", продукция на ABC е и ще бъде с продължителност около 1 час.

Специалното издание на Даян Сойер ще включва ексклузивни интервюта със звездите от филма, включително Грант, Томпсън, Били Наи, Лора Лини, Томас Броуди-Сангстър и режисьора Ричард Къртис, както и послание от Мартин Маккъчън.

В клип от предстоящото специално издание, публикуван в Twitter на 22 ноември, Томпсън си спомня първия път, когато е гледала коледния филм. "Хю се приближи зад мен, когато излизах, и каза "това ли е най-откаченото нещо, в което сме попадали?", смее се тя. Оказва се също, че Грант се е колебал дали да изпълни известния танц на "Jump (For My Love)" от Pointer Sisters. "Видях го в сценария и си помислих, че не бих го направил", разкрива той.

Освен музикално изпълнение на Оливия Олсън, която беше само на 10 години, когато изигра ролята на Джоана във филма и представи удивително изпълнение на "All I Want for Christmas Is You", Къртис се присъединява към Сойер, казвайки: "Начинът да мислиш за живота е, че всеки ден има потенциала да бъде прекрасен."

 

 

Въпреки че технически са изминали 19 години от премиерата на филма, този специален епизод ни дава надежда, че следващата година може да има още една голяма среща.

Актьорският състав се събра през 2017 г. за специален Comic Relief, но се надяваме на още стоплящи сърцето моменти със звездите през следващите месеци.

Специалното издание ще бъде излъчено в сряда, 30 ноември, в 1 ч. сутринта британско време по ABC. Ще бъде излъчено ден по-късно в САЩ. 

В странните и леко плашещи времена, в които живеем, не е лоша идея да си припомним, че любовта наистина съществува и е навсякъде около нас.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay