7 вида обувки, с които краката ви изглеждат по-слаби

7 вида обувки, с които краката ви изглеждат по-слаби

Понякога изборът на стил на обувки е малко сложен, защото има толкова много форми, размери и цветове, които ни карат да мислим за това в какво ще изглеждаме и ще се чувстваме най-добре. Да разберем какво е на мода в момента и какъв тип обувки е най-добрият избор, за да изглеждаме по-слаби звучи страхотно. Не забравяйте, че краката на всяка жена са различни и е добре да потърсите това, което ви подхожда най-добре.

1. Обикновена обувка с дебел ток

Обувките с токчета с каишка за глезена не са особено подходящи, защото каишката, която много често се поставя близо до глезена ви, независимо колко тънка е, ще направи тази област да изглежда разделена, което винаги създава впечатление, че имате по-къси крака. Това е само визуална заблуда. Това е още по-актуално, ако сте ниски или ако имате къси крака. С носенето на този тип обувки ще направите глезените и прасците си по-широки.

От друга страна, дебелите токчета са много по-добри за жени с по-дебели крака. За да получите по-добри резултати и да направите фигурата си по-стройна, често се препоръчва да носите токове, които са по-дебели. 

2. "Стилето" токчета

Понякога равните обувки с каишки ще създадат странни подутини по краката ви, особено ако имате дебели крака и/или стъпала. Те не се препоръчват, ако краката ви са дебели, просто защото ще привлекат вниманието на хората към краката ви, както и към тази издутина, която се образува във всяка малка дупка.

Винаги можете да смените тези плоски сандали с каишки със стилето токчета. Те са идеални, ако се опитвате да изглеждате по-високи и ако искате да направите краката си по-слаби. Колкото по-тънък е тока, толкова по-привлекателна ще изглеждате, но те също може да са по-малко удобни, така че трябва да намерите златната среда.

3. Обувки на платформа

Каишките, наподобяващи буквата Т на петата правят краката ви да изглеждат по-широки, отколкото са в действителност. Още веднъж, това се отнася за всички видове крака, но ако мислите, че имате закръглени крака, може да искате да стоите настрана от тези видове обувки.

Можете, например, да изберете обувки на платформа, които да пасват на краката ви, както споменахме по-рано. Те ще бъдат удобни и ще изглеждат добре. Изберете тези обувки, ако краката ви са дебели, така ще постигнете по-добър резултат.

4. Обувки с отворени пръсти

През повечето време обувките с квадратни подметки се оказват доста неприятни. Ако имате дълги, тънки крака, квадратните подметки са идеални за вас, в противен случай може да искате да опитате нещо друго.

Можете да опитате обувките, които показват върха на пръстите ви, но само леко. Те могат да ви бъдат полезни, ако сте ниски, защото ще ви накарат да изглеждате по-високи и сякаш имате по-дълги крака. Също така с такива обувки краката изглеждат по-малки. 

5. Високи ботуши

Ботите могат да бъдат неприятни, в зависимост от вида на краката, които имате. Винаги е добре да имате предвид, че те ще привлекат вниманието на хората към прасците ви, което от своя страна може да накара глезените ви да изглеждат по-дебели, отколкото са в действителност.

От друга страна, високите ботуши са много подходящи, ако имате по-големи или по-дебели тела. Ако ботушите имат малък детайл отгоре, това е още по-добре, така че можете да отвлечете вниманието от глезените си. Просто трябва да намерите модел, който е достатъчно удобен.

6. Балеринки

Проблемът с така наречените римски сандали или обувки с каишки е, че те са проектирани да привличат много внимание към прасците ви благодарение на огромното количество каишки и връзки, които имат. Този тип обувки не са подходящи за жените с дебели крака.

Балеринките, от друга страна, правят краката ни да изглеждат по-слаби и се и се съчетават най-добре с къса пола.

7. Обувки в същия цвят като чорапите или чорапогащника

Визуално, ниските ботуши ще направят краката ви да изглеждат по-къси, затова е препоръчително да ги използвате внимателно.

Въпреки че, от друга страна, използването на чорапогащи, които са в цвета на обувките ви, е много хитро, ако искате краката ви да изглеждат по-слаби. Освен това тъмният цвят успява да направи това.

Какво мислите за тези видове обувки?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay