Plazacore- стилът, вдъхновен от "Клюкарката"

През последните няколко години ярко усещаме, че TikTok има по-голямо влияние върху модния дух на времето, отколкото подиумиите – особено когато говорим за нишови тенденции. Видите ли определена модна идея в социалната мрежа, то може да сте сигурни, че скоро ще започнете да я срещате навсякъде. TikTok е много добър в това да възродява класически модни тенденции, които са останали позабравени, но всъщност е още по-добър в това да налага нови.

Най-горещият пример за това е трендът Plazacore. Вдъхновена от емблематичния герой от детски книги Елоиз (която живее в хотел Plaza в Ню Йорк), тази "спретната" тенденция превзема социалните мрежи.

Но какво всъщност представлява?

Представете си тонове туид, панделки за коса и ленти за глава, ефектни яки и класически силуети. Сякаш Блеър Уолдорф отново е управляващата кралица на Горен Ийст Сайд - само че сега тя има леко обновен гардероб. Дори и да не сте били най-големият фен на Gossip Girl, когато сериалът се излъчи за първи път преди 15, тази тенденция е толкова елегантна и женствена, че няма как да ѝ устоите!

Имайки предвид, че Plazacore е не просто модно течение, а си е цяла естетика, вашата среда също играе важна роля. Инфлуенсъри като @prettylittlefawn и @thesandraduran в TikTok дори стигат дотам, че да създават съдържание в известния хотел. Разбира се, можете също толкова лесно да пресъздадете настроението с помощта на зелен екран или като влезете във фоайето на който и да е най-близък до вас луксозен хотел. Дори и да не сте съвсем наясно какво точно правите, то поне ще се позабавлявате!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay