Специални карти, създадени в чест на животните

<p><a href="https://www.instagram.com/daudaw/" target="_blank" style="text-align: justify;">Този артист </a><span style="text-align: justify;">създава карти в чест на природата и животните. </span><span style="text-align: justify;">Всички <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">„карти</span>“ са разделени на различни държави и всяка планина, всяко езеро, всеки град и всеки океан са кръстени на всичко, свързано с конкретното животно. В творбите не са изобразени действителни географски обекти и всичко е създадено от нулата с помощта на програми за обработка.</span></p>

Този артист създава карти в чест на природата и животните. Всички „карти“ са разделени на различни държави и всяка планина, всяко езеро, всеки град и всеки океан са кръстени на всичко, свързано с конкретното животно. В творбите не са изобразени действителни географски обекти и всичко е създадено от нулата с помощта на програми за обработка.

Този артист създава карти в чест на природата и животните. Всички "карти" са разделени на различни държави и всяка планина, всяко езеро, всеки град и всеки океан са кръстени на всичко, свързано с конкретното животно. В творбите не са изобразени действителни географски обекти и всичко е създадено от нулата с помощта на програми за обработка.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay