Светещи грим визии с UV бои

<p><span style="text-align: justify;">Тази артистка от Норвегия е самоук гримьор. През годните тя преживява доста тежки </span><span style="text-align: justify;">хранителни</span><span style="text-align: justify;"> разстройства и прибягва </span><span style="text-align: justify;">към</span><span style="text-align: justify;"> грима като средство за </span><span style="text-align: justify;">разсейване</span><span style="text-align: justify;"> от проблемите. Днес тя създава артистични </span><span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff; text-align: justify;">визии</span><span style="text-align: justify;">, с които участва в конкурси и най-впечатляващата част от работата ѝ са тези светещи гримове, направени с UV бои.</span></p>

Тази артистка от Норвегия е самоук гримьор. През годните тя преживява доста тежки хранителни разстройства и прибягва към грима като средство за разсейване от проблемите. Днес тя създава артистични визии, с които участва в конкурси и най-впечатляващата част от работата ѝ са тези светещи гримове, направени с UV бои.

Тази артистка от Норвегия е самоук гримьор. През годните тя преживява доста тежки хранителни разстройства и прибягва към грима като средство за разсейване от проблемите. Днес тя създава артистични визии, с които участва в конкурси и най-впечатляващата част от работата ѝ са тези светещи гримове, направени с UV бои.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay