Ако обичате да слушате музика под душа, това е за вас!

Заедно с водата от душа се лее и музика

Ако обичате да слушате музика под душа, това е за вас!
1 ОТ 3 вижте всички снимки ballerhouse.com

За всички, които обичат да слушат радио, докато са под душа, множество компании предлагат водонепроницаеми радиоапарати, работещи на батерии. Сега обаче за пръв път на пазара се появява радио, което се захранва от струята течаща вода, която минава през душа.

 

Моделът H2O e предназначен за душове, при които има външен маркуч свързващ кранчето и със слушалката на душа. Апаратът се завинтва на мястото между кранчето и маркуча.

 

Електричеството, нужно за работата му, се генерира от силата на течащата вода, която преминава през апарата и завърта микро турбини в него.

 

В апаратчето е вградена презараждаема батерия, която поема излишната енергия, генерирана от водата. Тя позволява да продължите да слушате любимата си музика и след като се изкъпете без да е необходимо да държите водата пусната.

 

Компанията производител на "водното" радио е разработила и други хитри устройства като калкулатори и часовници, които се захранват от химични реакции между водата и лимоновия сок.

 

Използвайки технологията на микротурбината, H2O работи и върху продукт наречен "душ-индикатор", чрез който се пестят вода и енергия. Устройството използва водното налягане, за да захранва LED светлини, които променят цвета си, в момента когато то отчете, че изразходвате прекалено много вода за едно къпане.

 

Водното радио може да се закупи от сайта на производителя на цена от 56 долара.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на компютърен специалист. Има проблем с компютъра си. - Ало! Имам проблем с компютъра. Пише ми на монитора, че не ми разпознава принтера. -И Вие какво направихте? Ами обърнах...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Животът е твърде кратък, за да не си жив, да не бъдеш страстен и да преливаш. Разкарайте нещата,...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти