Тя знае тайната как да привличаме богати мъже

Тя знае тайната как да привличаме богати мъже

Таня превзе TikTok със своите видеа, в които говори за отношенията между мъжете ѝ жените. Тя подкрепя тезата, че дамите трябва да излъчват силна женска енергия, а мъжете да са тези, които да се грижат за тях, както емоционално, така и финансово. Как да бъдем истински дами и лошо ли е да си любовница, ще разберете в следващите редове.

Здравей, Таня! Кажи ни как да бъдем дами и защо според теб жените отказват да приемат нещата, които говориш?

Така съдя по коментарите, които ми пишат. Повечето мъже си казват, че най-накрая една жена ги разбира, а жените ме нападат. Преди да започна да развивам тази тема и аз нападах такива жени. Трудно е, когато не вървиш по женския си път е трудно да го приемеш.

Какво означава да имаме женска енергия?

Да сме съсредоточени върху определените качества на женския пол. Да имаш мъжка енергия означава да мислиш за пари и кариера, а женската е съсредоточено върху любовта, светлината, приемане на света и спокойствие. Мъжката е агресивна и изпълнена с напрежение. Много жени обаче живеят именно в нея.

А можем ли да съчетаем двете?

Може, ако това, с което се занимаваш е твоята мисия и ти идва от сърце. Ако това е нещото, което обичаш, тогава отново ще си в женската енергия.

Какви дами наблюдаваш повече навън?

Определено виждам повече дами с мъжа енергия. Съответно наблюдавам все повече мъже в женската енергия. Сякаш сме си разменили местата. Смятам, че жената е истинския водач във връзката между. Трябва да позволим на мъжа да разкрие потенциала си.

Кака да бъдем умни жени, но да се правим на глупави пред мъжа и помага ли това на връзката? Какви ценности имат българските мъже спрямо възрастта и как да усетим тяхната същност? Всички мъже ли изневеряват? Гледайте нашето ново видео и ще разберете?


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay