Не и тези подаръци!

Те са ненужни и скучни, а ние често ги купуваме

Не и тези подаръци!
http://weheartit.com/

Няма какво да се лъжем, Коледа тича към нас, а ние все още поклащаме крака и си повтаряме, че "тези дни” ще отидем за подаръци. Естествено, както традицията повелява, това ще се случи в последния ден преди празниците, а за да бъде паниката пълна, ще посегнем към най-клишираните и меко казано глупави подаръци. Откъде знаем ли? Ами вече сме натрупали няколкогодишен опит, но този път си обещахме да сложим край на тази традиция. Не, че ще се втурнем към магазините навреме, просто ще се погрижим наистина да зарадваме близките си.

За да си имаме един списък с "никога-не-купувай-това” под ръка, решихме да съберем на едно място най-ненужните, но често избирани подаръци и да го разпространим онлайн.

Започваме с един чисто мъжки подарък - вратовръзката. Каква сила успя да ни привлече в този аксесоар, че от огромния, пълен с предложения, търговски център, се насочихме точно към най-скучния подарък? Уж не ни липсва въображение, а подарихме на любимите си мъже по една вратовръзка, с която да ходят на работа. А какво мразят всички? В най-честия случай - да работят. Вратовръзката за мъжете е като готварските ръкавици за жените. Е, нека поне на Коледа да не мислим за задълженията си!


С дъх на иланг-иланг, жасмин, метличина, рози, дъбов мъх или лимон. Търсенето на подходящия парфюм за подарък е като търсенето на игла в купа сено. Изборът е безкраен, а ние рядко знаем какво точно търсим. Въпреки това се насочваме към парфюмерийния магазин и започваме да пръскаме наляво-надясно, за да усетим ароматите. Накрая, леко замаяни от уханията, избираме точно този, който мирише на зъболекарски кабинет. Или на прах за пране, а най-често на добрия стар и евтин одеколон. С две думи - не купувайте парфюм за подарък, ако не знаете какъв точно трябва да бъде той.
Не и тези подаръци!http://weheartit.com/
Как ще говорим за коледно настроение, ако не споменем и коледните украшения. Гирлянди, малки сладки снежни човеци, плетени декоративни чорапи, в които добрият старец да напъха подаръците си и изобщо всякакви декоративни предмети, създадени само заради самата Коледа. Всички сме получавали такива подаръци, които за съжаление "използваме” около седмица, максимум две. После намират мястото си в килера, където заживяват в синхрон с колекцията ни от ненужни предмети. Всяко чудо, било то и коледно, трае три дни. Нека срокът на годност на подаръците продължи повече.


Ситуацията със секс играчките е малко по-деликатна. Ако с партньора си сте напълно открити и честни един към друг, значи палавите подаръци са точно за вас. Но винаги има едно "но”. Припомняме ви, че след два месеца се задава един друг празник - по-любовен и по-страстен. С други думи - не бързайте да изгърмявате куршумите си, когато имате и други алтернативи.

Не и тези подаръци!http://weheartit.com/Второто "но” се отнася за двойките, които се наслаждават на секса, но не говорят за него. Какво ще си помисли партньорът, ако никога не е чул устните ви да шепнат колко е добър, а изведнъж получава опакована помпа за пенис? До изводите можем да стигнем и сами. Въпреки това не задраскваме категорично еротичните играчки, особено ако тази година сте решили да поглезите и себе си.

За най-скучни категорично обявяваме и тиганите, тенджерите, чиниите, чашите и цялата кухненска посуда, която направо стреля в сърцето на коледното настроение.

Един съвет от нас: преди да закупите подаръка, първо се замислете дали самите вие ще му се зарадвате, ако го получите.


Ще попитате кои са най-добрите подаръци. Е, ние ще си поиграем с търпението ви и ще ви ги поднасяме редовно в нашия сайт, на малки порции, до навечерието на най-хубавия празник.

64 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се прибира вкъщи: -Скъпи, ще останеш много доволен, като ти кажа нещо. Днес 3 пъти минах на червено и никой не ме спря и не ме глоби. Със спестените парички си купих 3 нови шапки.
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Не търси добрите качества в един мъж - всеки има такива! Търси лошите и се запитай, можеш ли да...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти