Що е то Хюман Дизайн и как работи

Системата Хюман Дизайн е синтез на древни и съвременни науки и се е доказала като ценен инструмент за човешкото разбиране.

С Хюман Дизайн откривате какво ви прави различни от всички останали. Той предлага задълбочени прозрения за вашата психология, заедно със стратегии и техники за вземане на правилни решения и в крайна сметка водещи до по-лесен и пълноценен живот.

Тя не е изградена върху вяра, а е логична, емпирична система, която ви предлага възможност да експериментирате с нейната механика и да разберете дали работи за вас.

След като започнете да експериментирате със знанието, може да изпитате промени във вашата перспектива. С течение на времето това ви помага да научите какво ви носи удовлетворение. Всеки има подпис - мир, удовлетворение, успех или изненада - който идва, когато живее в съответствие с истинската си природа. Намаляването на съпротивата под формата на гняв, чувство на неудовлетвореност, горчивина или разочарование е крайният резултат.

За да разберете как работи системата, е важно да се запознаете с фундаменталната концепция, която формира основата на тази система.

Фундаментален аспект на Хюман Дизайн се основава на това, което е научно известно като Неутрино.

Неутриното са необичайни частици, които носят безкрайно малко количество маса. Около 3 трилиона неутрино и материалната информация, която носят, преминават през всеки квадратен инч от планетата за секунда. Нашето Слънце произвежда около 70 процента от всички неутрино, които пътуват през нашата слънчева система, като останалите 30 процента се излъчват от други звезди в нашата Галактика и малко количество от планетата Юпитер.

През 2015 г. учените Такааки Каджита (Super-Kamiokande Collaboration) и Артър Б. Макдоналд (Sudbury Neutrino Observatory Collaboration) получиха Нобелова награда за откриването на неутрино осцилации, което показва, че неутриното имат маса. Ра Уру Ху публикува това като наука зад системата за човешки дизайн още през 1991 г.

Тъй като неутриното има безкрайно малко количество маса, когато потокът минава през нас, той оставя информация. Това е поток от информация и във всеки от нас съществуват частици, които ни свързват с потока. В момента на раждането ние сме запечатани от информацията, пренасяна от потока неутрино през планетите. Този отпечатък се отразява във вашата диаграма на Хюман дизайн и определя вашия конкретен дизайн. Тази информация ни дава знанията да разберем нашата природа, потенциал и форми на взаимодействие.

Още за Хюман Дизайн можете да научите от нашето интервю със специалиста по темата Теодора Неделчева:

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay