Вкусете пролетта с обновеното "Меню"

Списание "Меню" е списание за модерно хранене

От този месец читателите на сп. "Меню" могат да се наслаждават на повече съдържание и страници, отпечатани на рециклирана хартия, с нов подобрен дизайн. Според издателите от Gourmet Publishing едно кулинарно издание трябва да е едновременно радостно и красиво, съблазнително и съдържателно, пълно с качествени рецепти и важна информация за продукти и готварски техники, за професионалисти или страстни любители в готвенето и добри места за хапване.

Нужен е още стилен дизайн, разнообразни качествени фотографии и интересни текстове. Затова в новото "Меню" са се постарали да постигнат именно това, за да го превърнат в едно модерно списание за храната и храненето. То е вдъхновено и създадено  с любов и компетентност към читателите, приготвено е вкусно от още по-качествени съставки и е щедро подправено с искрено желание това да е едно още по-полезно за читателите издание.

Преобразеното "Меню" отразява в най-голяма степен връзката между земята и храната, пътят от фермата и градината до чинията ни, ролята на вековните традиции в производството на храната и приготвянето ѝ, както и отговорността, която всеки човек носи, за защита и възстановяване на природното равновесие на планетата ни.

Изборът на по-скъпата рециклирана хартия е скромният принос на "Меню” за опазването на планетата ни. Промененият дизайн и различният стил на фотографиите, особено що се отнася до храната, отговарят на една по-модерна естетика.

Съдържанието е значително разширено и разделено на две основни секции: Меню У ДОМА и Меню ЗА ХРАНАТА. Освен около 30 вкусни и добре премислени рецепти – разнообразни, балансирани и здравословни - в първата част на всеки брой "Меню" предлага на читателите си запознанство отблизо със сезонни продукти, с ценни кулинарни техники и с особеностите на различните кулинарни традиции по света. Конкуренти в секцията ЗА ХРАНАТА са различни теми за храненето навън, производството на храна, добрите заведения, световните кулинарни тенденции, автентичните храни и гастрономическата култура.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



49
Milen Milkov 10.04.2012|13:12
здравословно го наричат
48
viktoriq doncheva 10.04.2012|10:18
в крак с модата е това списание-здравословното хранене
47
Fanka Kraeva 09.04.2012|17:27
със сигурност не включва яхнии и мазни манджи
46
Fanka Kraeva 09.04.2012|17:26
браво за добрата идея
45
malina petrowa 09.04.2012|16:17
44
malina petrowa 09.04.2012|16:17
Меню, хубаво заглавие
43
meglena kostova 09.04.2012|16:08
списанието ли?
42
meglena kostova 09.04.2012|16:08
какво е модерното хранене?
41
desislawa pawlewa 09.04.2012|15:45
омесим,. омесим, колежке
40
desislawa pawlewa 09.04.2012|15:44
ще го видим
39
София Павлова 09.04.2012|15:38
Да, определено не е никак лошо!
38
София Павлова 09.04.2012|15:38
Тъкмо на време за Великден! Че нали стана ясно, че само трябва да си умесим козунака!
37
Margо Filipova 09.04.2012|15:14
и аз доста се зачетох, но някои са прекалено про за мен!
36
Margо Filipova 09.04.2012|15:12
има една рецепта за великденски сладки, която е много готска с желирани бонбони!
35
paralelna vselena 09.04.2012|15:07
много хубави рецепти има в сайта
34
bezpristrastno mnenie 09.04.2012|15:06
храната прави борбата :):)
33
bezpristrastno mnenie 09.04.2012|15:05
мисля да се позаинтересувам за това списание, не звучи зле
32
Силвия Ганчева 09.04.2012|14:53
да има интересни рецепти
31
Силвия Ганчева 09.04.2012|14:52
Модерно хранене ли??:) Ще се поинтересувам, ама някак си прекалено клиширано звучи това поредно модерно хранене.
30
ivanka stoqnova 09.04.2012|14:35
много практично за всяка една домакиня
29
Анита Кралева 09.04.2012|14:33
определено, а има и много интересни попадения!
28
Анита Кралева 09.04.2012|14:33
Това се превръща в моето ново четиво!!!
27
vyara dimova 09.04.2012|13:44
И съответно огладнях - снимката на макаронките е супер:)
26
vyara dimova 09.04.2012|13:42
Разгледах сайта - интересен е, дизайнът е свеж и приятен:)
25
bojidara naneva 09.04.2012|13:39
Стига с тия моди- каквото ми се яде си го хапвам с мерак :)
24
lolly pop 09.04.2012|13:00
Много хубаво правиш :)
23
pateshki ustni 09.04.2012|12:59
вече не е модерно да се яде :Д
22
Майа Теодосиева 09.04.2012|12:41
Поне ще има полезни идеи за разнообразни полезни храни
21
Майа Теодосиева 09.04.2012|12:41
пазарът има нужда от малко издания с идеи за здравословен живот,а не маниаци на фитнеса
20
Милена Симова 09.04.2012|12:32
всяка жена има нужда от такъв помощник в кухнята
19
Veronika Hristova 09.04.2012|12:22
оо да на мен определено ще ми е полезно
18
Veronika Hristova 09.04.2012|12:22
Ако не е много скъпо ще си го купя :)
17
kotenceto hapii 09.04.2012|12:09
и аз мисля , че ще е полезно
16
kotenceto hapii 09.04.2012|12:09
Дано да е полезно това списание
15
ina ina 09.04.2012|11:47
ами как , всичко трябва да е по модните тенденции
14
ina ina 09.04.2012|11:47
Ще си го купувам мисля , че ще ми е много полезно
13
gergana topalova 09.04.2012|11:35
Вече и храненето е модерно :Д
12
Jasmin Petrova 09.04.2012|11:32
Абе не сме всички от най слабите , но какво да се прави.Дори има бедни хора, които са пълни, точно защото карат на хляб и сол, а от тестото всички знаем се пълнее повече, отколкото от пържолата.
11
mikky piky 09.04.2012|11:27
Хапвам си здраво- без задръжки.
10
otvarachkata otvarakova 09.04.2012|11:18
за модерно хранене за първи път чувам :Д
9
nedostapnata moma 09.04.2012|11:16
8
diana ilieva 09.04.2012|11:15
Доста бих казала :Д
7
galia ivanova 09.04.2012|11:07
да , затова сме си толкова слаби ,защото нямаме пари за храна ...
6
hristina dobreva 09.04.2012|10:47
малко реклама,а?
5
kalina manolova 09.04.2012|10:36
въпросът надали опира до предпочитание.не вярвам да има човек,който би предпочел лишението пред охолството...
4
Marusq Laleva 09.04.2012|10:13
Икономията е майка на мизерията, но в крайна сметка кой както го разбира, така го живее.Аз лично предпочитам да не се лишавам.
3
Минка Кавалджиева 09.04.2012|10:10
Да, това е чудесна идея ако не за списание, то поне за рубрика "икономичко хранене'/
2
Ariana Stamenova 09.04.2012|09:31
Те хората нямат какво да ядат, че модерно хранене. По-скоро храненето на средностатистическия българин е икономично.
1
Ala Simeonova 09.04.2012|09:17
Не съм си го купувала това списание, но определено звучи интересно, ще се снабдя с такова в близките дни.
Доктор минава на визитация. В отделението по травматология му казват: -А ето тази блондинка постъпи вчера. -Какъв е проблема? -Счупен крак. -И как го е счупила. -Взела е гребло и е събирала листа в...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти