Рики Мартин е награден, защото е модел за подражание

Рики Мартин е модел за подражание

Рики Мартин е награден, защото е модел за подражание

Певецът Рики Мартин получи голямата награда на Съюза на гейовете и лесбийките срещу клеветата (GLAAD) на церемония в Ню Йорк за работата като модел за подражание.

 

Приемайки наградата, Рики Мартин призова хората да работят за защита на правата на хомосексуалистите в Латинска Америка. "Искам само да бъда свободен. Мога да кажа, че вече съм свободен" - каза пуерториканския певец.

 

Рики Мартин, който е на 39 години, разкри, че е хомосексуалист през 2010 г., повече от 10 години след като стана звезда. Той го направи в интервю на Опра Уинфри и оттогава се смята за ролеви модел, особено за латиноамериканците.

 

Със своите отличия Съюзът на гейовете и лесбийките срещу клеветата (GLAAD) почита личности и проекти в медиите и развлекателната индустрия за "безпристрастното и точно" обрисуване на хомосексуалисти.

 

Актрисата Тина Фей получи наградата за индивидуална изява за епизод от сериала "Рокфелер плаза 30", а продуцента Ръсел Симънс - наградата за изключителни постижения за преминаване на границите в света на хип-хоп музиката. БТА

 

Наградата за драматичен сериал спечели "Истинска кръв". "Шоуто на Опра Уинфри" беше отличено в категорията за токшоу за интервюто с Рики Мартин.

 

Групата "Сизър систърс" спечели наградата за изключителни изпълнители за албума "Night Work".

 

На церемонията в Ню Йорк Съюзът на гейовете и лесбийките срещу клеветата обяви наградите в 25 от общо 32 медийни категории.Останалите награди ще бъдат връчени на церемонии в Лос Анджелис и Сан Франциско през април и май.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay