„Играчка-плачка“ разказва взривоопасна история за родителската обич

Политически тайни и семейни интриги избухват в бестселъровия роман на Кевин Уилсън

„Играчка-плачка“ разказва взривоопасна история за родителската обич

В света на политиката няма по-голямо предимство от добрия имидж, а всяка тайна може да донесе невиждани последици. Особено когато се крие в собствения ти дом… 

Отличен като "Най-добрата книга на годината" от The New York Times Book Review и The Washington Post, бестселъровият роман "Играчка-плачка" от американския автор Кевин Уилсън дебютира и на български език, за да потопи родните читатели в изненадваща история за родителската обич и утехата, която понякога се крие на най-непредвидимите места. 

Последното нещо, което Лилиан очаква, когато получава писмо от Мадисън – някогашната си най-добра приятелка и съквартирантка от елитното училище, до което се е добрала благодарение на много труд и стипендия, е молба за помощ. Някога неразделни, двете не са се виждали откакто Лилиан е изгонена от училище заради скандал, който Мадисън удобно се преструва, че не помни.

„Играчка-плачка“ разказва взривоопасна история за родителската обич

Невероятно красива и още по-невероятно богата, Мадисън винаги постига всичко, което иска със завидна лекота, а животът ѝ е като излязъл от списание. Но когато доведените ѝ деца са напът да се нанесат в прекрасния ѝ дом, една взривоопасна тайна заплашва да разруши политическата кариера на съпруга ѝ и перфектното семейство, чийто имидж Мадисън е изградила с толкова много труд.

Единственият човек, на когото може да се довери да ѝ помогне е Лилиан – тя само трябва да се съгласи да бъде гувернантка на децата през лятото. 

Загърбила всякакви амбиции и мечти за бъдещето, Лилиан решава, че няма какво да губи. Все пак колко трудно може да е да се грижиш за две леко избухливи деца? 

За нейна изненада Лилиан бързо печели доверието на близнаците, а тримата заедно откриват убежище от света, който постоянно ги отблъсква. Малко по малко тя разбира, че би направила всичко, за да защити тези странни деца. И че любовта е огън, който гори силно и ярко и не може да бъде изгасен. 

Остроумен, саркастичен и изключително нежен, "Играчка-плачка" от Кевин Уилсън се движи на границата между фантазията и реалността, рисувайки зашеметяващ портрет на американското общество.



 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay