„Красива малка благословия ме избра да бъда нейна майка“, 50-годишната Наоми Кембъл роди първото си бебе

„Красива малка благословия ме избра да бъда нейна майка“, 50-годишната Наоми Кембъл роди първото си бебе

Наоми Кембъл е майка! 50-годишният модел наскоро сподели трогателна снимка с ръце, придържащи малките крачета на бебето. Надписът към снимките избухна в интернет, предизвиквайки лавина от коментари, поздравяващи Кембъл за новата й роля- на майка.

„Красива малка благословия ме избра да бъда нейна майка“, 50-годишната Наоми Кембъл роди първото си бебе

На 18 май Наоми Кембъл изненада своите последователи, публикувайки сладка снимка с интригуващ надпис. На снимката бяха изобразени крачетата на бебето в ръцете й с надпис, който гласи: "Красива малка благословия ме избра да бъда нейна майка. Такава чест е, че имам тази нежна душа в живота си, няма думи, които да описват тази връзка, която сега споделям с теб, мой ангел. Няма по-голяма любов.”

Кембъл не разкри метода, по който е посрещнала дъщеря си, но преди 4 години, в интервюто си за Evening Standard, моделката сподели желанието си да стане майка, като каза: "Сега с начина, по който науката се развива, мисля че мога да го направя, когато поискам."

Тя също така спомена, че "непрекъснато мисли да има деца" и няма да се притеснява да стане майка в края на четиридесетте си години.

Снимката спечели повече от милион харесвания заедно с цял куп сладки коментари. Майката на Кембъл, Валери Морис Кембъл, сподели радостта си на страницата си в Instagram, като написа: "Поздравления на дъщеря ми Наоми за раждането на дъщеря й, аз съм повече от развълнувана, тъй като дълго време чаках да стана баба."

Името на новороденото момиченце все още не е разкрито и с нетърпение очакваме да го чуем скоро.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay