"Новите съседи" се местят в модерна сграда в центъра и посрещат нови 10 персонажа

Всичко, което трябва да знаете за новите герои!

"Новите съседи" се местят в модерна сграда в центъра и посрещат нови 10 персонажа

Миналия сезон на "Новите съседи" завърши с куфарите на гърба, след като любимите ни герои станаха жертва на несправедливо отчуждаване. Сега жителите на Мирадор де Монтепинар се готвят да започнат нов живот в централна сграда, разположена на Calle Contubernio 49, където ще живеят с нови съседи, ще бъдат изумени от решенията на домоуправителя, който ръководи общността с твърда ръка и ще преживеят всякакви приключения и злополуки с типичното чувство за хумор, което ги характеризира. Всичко това предстои да видим в 13-ия сезон на, който в момента се снима в Мадрид.

Ето кои са официално потвърдените актьори, които ще вземат участие в ноеия 13 сезон:

Джорди Санчес (Антонио), Натали Сесеня (Берта), Пабло Чиапеля (Амадор), Карлос Аресес (Аугустин), Луис Мерло (Бруно), Фернандо Техеро(Фермин), Мирен Ибаргурен (Йоли), Лолес Леон (Менчу), Петра Мартинес (Доня Фина), Ева Исанта (Майте), Начо Герерос (Коке), Рикардо Аройо (Висенте) и Макарена Гомес (Лола).

Към тях се просъединяват десетима нови актьори: Лаура Гомес Лакуева, Феликс Гомес, Карлос Чамаро, Мамен Гарсия, Маргарита Аскерино, Инма Перес Кирос, Алекс Гадеа, Елизабет Ларена, Хайме Риба и Алекс Делакроа.

Новата сграда

Два сета от съответно 1500 и 800 квадратни метра съставляват основните сцени на "Новите съседи" в новия сезон. Тези два сета добавени към голяма външна декорирана зона, която пресъздава улицата, на която се намира имотът.

Новият декор е доста модерен спрямо предходните сезони, тъй като по-голямата ширина на пространствата позволява по-голямо разнообразие от кадри с камерата. В допълнение, художественият екип на сериала е работил върху напълно обновена естетическа линия и дизайн на корпуса, който е добре съобразен с личностите и жизнените обстоятелства на всеки от героите.

При пристигането си в сградата Contubernio 49, бившите жители на Мирадор де Монтепинар ще се срещнат и ще започнат да живеят със съседите, които вече обитават сградата:

Сем. Гихаро Гармендия

Традиционно семейство с ценности... и тайни. Грета Гармендия (Лаура Гомес Лакуева) е примерна съседка, която съчетава професията си на фармацевт с ролята на майка на тийнейджър и домоуравител, която управлява с желязна ръка и без никаква съпротива. За разлика от съпруга си Естебан Гихаро (Карлос Чамаро), данъчен инспектор, който избягва конфликтите, тя е бъдеща жена със скрита страст: видеоигрите.

Виктория Рафаела е класистка и прахосница, Виктория Рафаела Балмаседа де Унцета и Телез-Гирон, маркиза от Франкавила и Сакромонте (Мамен Гарсия), е разорена аристократка, която трябваше да продаде етажите на сградата, за да оцелее. Тя е саркастична и йератична жена, която живее с Логи (Маргарита Аскерино), която ѝ помаха от 15-годишна възраст и е единственият човек, способен да я търпи.

Ноелия, психотичната съседка на сградата

Най-младата от благородното семейство Балмаседа от Унцета и Телез-Гирон не е говорила с Виктория, по-голямата си сестра, от четири десетилетия. След като прекара дълго време в психиатричен център, Ноелия (Инма Перес Кирос), обезумяла и наскоро се върнала в сградата, където почти не общува със съседите.

Алонсо

Той е успешен бизнесмен, разведен и баща на две деца, Алонсо (Алекс Гадеа) е успешен предприемач, който е пристрастен към работата. С любезен характер, той започва афера с Майте Фигероа, връзка, която бива застрашена, когато тя получава съвместно попечителство над двете му деца.

Оскар Сера

Да се наслаждава на удоволствията, които животът му предлага, е лайтмотивът на Оскар Сера (Феликс Гомес), търсен моден фотограф. Харизматичен, съблазнителен, богат и винаги заобиколен от красиви жени, той се превръща в еталон за Амадор Ривас. И двамата ще завържат приятелство, което ще има катастрофални последици за фотографа.

Децата: Анди, Джорджи и Карма

Наемателите на малкия Bajo Izquierda, апартамент от 40 квадратни метра, собственост на домоуправителката, са трима млади , които много трудно свързват двата края: Джорджи (Хайме Риба), гей момче с хроничен страх от екологичен катаклизъм, Анди (Елизабет Ларена), художничка, която работи като сервитьорка и Карма (Алекс Делакроа), омнисексуален инстаграмър.

4 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay