„Подарък през декември“ от Джени Гладуел – бягство сред уюта на коледна Норвегия

Нов коледен роман от ДжениГладуел„Подарък през декември“ разказва историята на една забравена любов, една новооктрита смелост и дългогодишна коледна традиция.

„Подарък през декември“ от Джени Гладуел – бягство сред уюта на коледна Норвегия

По книжарниците излезе "Подарък през декември" от Джени Гладуел, магическа коледна история, която ни отвежда под Северното сияние.

Джейн никога не е обичала особено коледните празници, но тази Коледа ѝ носи дори още повече от разочарование. Сезонът на елхите започва с разбито сърце, когато мъжът на живота ѝ я изоставя, а Лондон изглежда дори по-мрачен и кален от обикновено. На всичкото отгоре шефката ѝ във вестника, в който работи, решава да я изпрати в Норвегия, за да отрази дългогодишна коледна традиция. Всяка година по Коледа Норвегия подарява огромна елха на Великобритания, която се украсява богато в Лондон.

Джейн е разследващ журналист. Непредвидено пътуване до страната на Северното сияние е последното, което си е представяла, при това заради някакъв си коледен обичай. Особено в обкръжението на кискащи се блогъри и инстаграм звезди, които се блъскат да направят най-добрата снимка.

„Подарък през декември“ от Джени Гладуел – бягство сред уюта на коледна Норвегия

Но бляскавите лампички на празничния сезон, пухкавите завивки, горещият шоколад под звездите и уютът може би са точно това, от което има нужда. А там някъде, сред фиордите, я очаква непредвиден подарък. Сред заснежените гори Джени открива отдавна заровени писма от времето на Втората световна война между млад войник и тайнствената му любима. Последното писмо завършва с молба, която никога не намира отговор.

В компанията на магнетичен мъж, който обещава да я спаси от самотата, Джейн тръгва по следите на романтичната и тъжна история. Дали в края не я очаква собственото ѝ щастие?

"Подарък през декември"(ИК "Сиела") е изящна романтична приказка за намирането на нови сили, за да продължиш напред, увереността да пребориш демоните от миналото и значението на истинската свобода сред уюта на коледна Норвегия.

 

Тазикнига е така напоена с аромата на Норвегия през зимата, че направо мога да помириша боровата гора. Прекрасни разказвачески умения.Направо ме отнесе.

Сю Муркрофт

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay