10 неща, които жените харесват в мъжа

10 неща, които жените харесват в мъжа

Много жени имат определени модни вкусове не само за собствената си визия, но и за тази на мъжете. Ето и основните неща, на които обръщат внимание.

  1. Костюми, които прилягат перфектно

Ние знаем функцията на костюмите - висококачествено облекло за бизнес и фантастични събития. Костюмите не са най-често носените тоалети за първи срещи, но дамите ги обичат от време на време. Харесва им, когато се господата ги обличат, за да впечатляват за специални поводи като годишнината от сватбата. Винаги, когато се носи костюм, той трябва да бъде подходящ. Жените са привлечени особено от добре прилепнали костюми поради това колко мъжествено изглежда с тях мъжа.

2. Хубав часовник

Мнозина използват смартфони, за да следят времето, но по-удачния начин е обикновеното движение на китката, особено на обществено място. Поради тази причина всеки мъж има нужда от добър часовник.

И втората очевидна причина - жените харесват мъжете, които обръщат внимание на детайлите.

3. Аромати

Приятният аромат често е фактор №1 за жените при избора на потенциален партньор. Жените оценяват обонятелните сигнали като по-важни от визуалните сигнали. Всеки мъж трябва да се постарае да намери точния продукт, който ще му даде най-добрия аромат. Тъй като всички са различни, това зависи от химията на тялото.

4. Розов цвят

Розовото привлича. Необходимо е много увереност на един мъж да носи розово, по-специално пастелно розово, а не ярко розово. Дамите харесват този вид дързост. Розовото също е свързано с положителни емоции. Тези, които носят розово, изглеждат по-щастливи.

5. Трикотажни боксерки

Най-доброто от двата свята: съчетание между боксерки и слипове. Могат да се носят удобно във фитнеса или винаги, когато бягат.

Оказва се, че 58% от жените предпочитат мъжа си в този вид трикотажни боксерки пред останалите видове бельо. Те са като стройни мини шорти, които изравняват долния торс.

6. Добре прилягащи дънки

Дънките са вечни дрехи. Всеки човек, независимо от възрастта или типа на тялото, се нуждае от добър чифт дънки в гардероба си. Но да не забравяме защо са толкова обичани.

Дънки, които идеално пасват, не са толкова лесни за намиране. Има много марки и модели, така че ще е нужно търсене и пробване. Добре е да се избягват съвсем торбести дънки.

7. Стилни обувки

Казват, че очите са прозорци към душата. Така че това прави обувките прозорците към мъжкия стил. Един мъж винаги трябва да има пленителен чифт обувки, който да покаже, че обръщате внимание на малките детайли в стила.

Въз основа на обувките, дамите могат да тълкуват редица неща за тях. Леките обувки ги карат да изглеждат евтино. Износените обувки изглеждат сякаш мъжът не се грижи за себе си. Но стилните Оксфордки, Monk Straps, италиански мокасини и т.н. показват добър вкус. Това са видовете, които си струват инвестициите. Жените ги обичат, защото кожата показва богатство и статус.

8. Пуловери от кашмир

Кашмирът е лек вид вълна, която предлага страхотна изолация. В сравнение с обикновената овча вълна, прави пуловера по-функционален и модерен. Тя добавя много мекота на стила и жените обичат да го докосват. Те обичат момчета с по-топла, "чувствителна" страна, която контрастира с тяхната мъжественост.

9. V-образни деколтета

Едно нещо, което дава на V-образните деколте предимство пред деколтето около врата, е силата на формата V. Тази форма прави скулите на мъжа да изглеждат по-широки от челюстната линия. Това придава на атлетичните момчета още по-силна привлекателност.

Жените харесват дрехи, които постигат правилния баланс между ежедневно и официално, което V-образното деколте прави без усилия.

10. Страхотна усмивка и свеж дъх

Този последен белег не изисква пазаруване или ровене в гардероба. Изследванията показват, че усмивката е най-простият и евтин начин един мъж да стане по-привлекателен.

Усмихнатите предполагат по-добро здраве, откритост и надеждност в сравнение с не-усмихнатите. Няма значение дали наистина се чувстват щастливи. По-вероятно е жените да се интересуват от момчета, които подхождат към тях с усмивка.

Автор: Десислава Михалева

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay