10 доказателства, че празниците са щастливи и без гадже

Не е необходимо да сте обвързани, за да си прекарате страхотно!

10 доказателства, че празниците са щастливи и без гадже

Много хора се чувстват самотно, когато коледните празници наближат, а те нямат човек до себе си. Семейството не помага особено с постоянните подпитвания относно това кога ще се установите и най-накрая ще изградите сериозна връзка.

Забравете унилите физиономии и тъжните гримаси! В това да бъдете част от тима на "необвързаните момичета” няма нищо лошо. Дори има неподозирани ползи от това да бъдете без половинка по време на празниците. Кои са те? Разберете…

1. Един подарък по-малко за купуване. Всъщност, повече от един - все пак, ако имахте сериозен приятел, вероятно би трябвало да се погрижите да зарадвате и неговото семейство с нещо малко, но от сърце…

2. Не е необходимо да се преструвате, че половинката ви е избрала перфектния подарък за вас, когато всъщност никога няма да използвате този домакински уред, за функцията на който дори не подозирате.

3. Не трябва да се разкъсвате между неговото и своето семейство, за да не обидите никого с отсъствието си.

4. Това означава, че ще имате цялото време на света за своите близки.

5. А и няма да ви се налага да отговаряте на неудобните въпроси на майка му относно това кога със сина ѝ ще заживеете заедно и колко скоро след това ще я дарите с внуци…

6. Междувременно, няма да ви се налага да оправдавате шантавите постъпки на семейството си, които никой външен човек не може да оцени като забавни.

10 доказателства, че празниците са щастливи и без гадже

7. Свободни сте да посетите ВСЯКО ЕДНО коледно парти, организирано от щурите ви приятелки, без някой да мрънка и да сбръчква постоянно вежди.

8. Можете да изядете всички шоколади в шкафа, без да се притеснявате, че няма да успеете да се вмъкнете в секси бельото си за Нова година!

9. Можете да целунете когото си пожелаете в полунощ.

10. Правите плановете си за идната година спрямо собствените си желания и цели, без да се съобразявате и да жертвате стремежите си заради другиго.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay