11 мисли, които могат да саботират връзката ви

11 мисли, които могат да саботират връзката ви

С цялата красота и радост, които идват от това, че се намирате в любовна връзка, винаги има вероятност вие или вашият партньор да мислите за връзката си по различен начин във всеки един момент. Не е необичайно несигурността да се трансформира в страхове и негативни мисли, които биха могли да нанесат много вреди на връзката ви. 

Мислите стават действия и ако не сте внимателни, негативните мисли биха могли да окажат влияние върху начина, по който комуникирате и виждате вашата половинка. Щом почувствате, че някоя от тези 11 мисли възникне, приемете го като знак, че е време да преосмислите ситуацията, преди привидно невинните мисли и опасения да причинят щети, които може да са непоправими.

"Не мога да се състезавам с това, което ти и твоят бивш сте имали."

Бившият на вашия партньор е бивш с причина. Непрекъснатото съревнования с бившите на вашия партньор ще ви изиграе лоша шега. Също така може да ви накара да приемете връзката си за даденост. 

"Ще оплескам нещата"

Ако постоянно си мислите, че ще оплескате нещата в крайна сметка това наистина ще се случи. Като постоянно си повтаряте нещо, без значение хубаво или лошо, то накрая ще се случи. Ако наистина вярвате, че една връзка ще се получи, има по-голям шанс това да се случи.

"Трябва да ме правиш щастлив/а"

Партньор, който избирате ще ви прави щастлив, но това не е негово задължение. 

"Щастливите двойки никога не се карат"

Дори най-щастливите двойки имат разногласия. Идеята, че щастливите хора не се карат е абсолютно нереалистична. 

"Труден съм за обичане"

Всеки може да бъде обичан и твърдения като "труден съм за обичане" са абсолютно излишни. Ако не вярваме, че заслужаваме любов, няма да я получим. 

"Прекалено различни сме"

Има красота в изграждането на дълга връзка с някой, който е израснал по различен начин от вас или има различни интереси, но вместо да се притеснявате дали тези различия са непреодолими, напомняйте си защо сте заедно с този човек. В крайна сметка не е особено забавно да бъдеш с човек, който е същия като теб.

"Не сме там, където трябва да сме"

Сравняването на напредъка в отношенията ви с това на вашите приятели, членове на семейството или непознати може да ви накара да добавите натиск към иначе спокойната връзка. Дайте време на отношенията си и не ги насилвайте.

"Не знам дали мога да ти вярвам"

Независимо дали в миналото е имало поводи за съмнения, трябва да се опитвате да вярвате на човека до себе си. Ако постоянно имате съмнения, нещата няма да се получат. 

"Връзката ни не е като в началото"

Това е нещо съвсем нормално. И вие самите не сте същите. Всичко се променя с всяка секунда. Не бива да страдате, че нещата са се променили. Радавайте се на настоящия момент. 

"Боя се да те допусна до себе си"

Трябва да допуснете човека до себе си. Трябва да му позволите да ви опознае и обикне. Страхът не е добър съветник. 

"Трябва да се промениш заради мен"

Не трябва да искате партньорът ви да се променя. Ако нещо не ви харесва, по-добре е да се разделите и да потърсите човека, който е за вас.  

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay