12 качества на истинските мъже, които обожаваме

12 качества на истинските мъже, които обожаваме

Женската логика е изключително трудна за разбиране. Не е изненадващо, че е толкова трудно да си представим какво прави съвършения човек, който може да спечели сърцето на една жена.

Направихме списък с няколко мъжки качества, които ще накарат всяка жена да загуби ума си. Вижте кои са те:

1. Мъжественост

Мъжествеността е комбинация от такива качества като твърдост, щедрост, смелост и благородство. Това е набор от черти, на които умните жени не могат да устоят.

2. Чувство за хумор

Шегите са чудесен ледоразбивач. Прекалено много шеги и вицове обаче не помагат на мъжа да направи добро впечатление. По този начин той е нищо повече от клоун, който жените не взимат на сериозно. Повечето жени приемат доброто чувство за хумор като знак за високо ниво на интелигентност.

3. Полагане на грижи и обръщане на внимание

Всеки обича вниманието и иска да бъде обгрижван. Жените също считат тези качества за отлични характеристики на добър бъдещ баща на децата им.

4. Решителност и енергичност

Мъжете трябва да взимат решения въз основа на това, което е добре и за двамата. Има жени, които не обичат да поемат отговорност за вземането на решения, нито пък обичат мързеливи и безразлични мъже.

5. Щедрост

Не става въпрос само за пари. Например, един мъж може да бъде щедър с вниманието си.

6. Романтичност

Романтичният мъж е нещо, на което никоя жена не може да устои. Тези мъже превръщат живота в едно романтично пътуване и показват чувствата си постоянно.

7. Уникалност

Той не е като всички останали. Той е единственият. Жените често мислят, че тяхната "половинка" е уникална. По-лесно е да се влюбите в някой, който е уникален.

8. Надеждност

Няма гаранция, че връзката ви ще продължи завинаги. Въпреки това е по-лесно да повярвате, че ще бъде, ако сте с надежден човек.

9. Разбиране

Има дни, в които искаме просто някой да ни разбере, без да обяснява мислите и чувствата, понякога дори без да говори. Това обикновено става възможно, когато живеете заедно от години. Понякога обаче се срещате с човек, който веднага ви показва, че можете да разчитате на него и се чувствате някак по-спокойни, когато сте до него.

10. Добри маниери

Това качество е много търсено в днешно време. Няма много джентълмени. Ако един мъж има етикет и спазва правилата, има значително предимство.

11. Да бъде сръчен с домакинската работа

Да може да се справя с домакинските задължения е много ценно качество. Всички жени оценяват помощта.

12. Интелигентност

Тук не говорим за резултата от IQ теста. Мъжът трябва да бъде мъдър и справедлив, да мисли внимателно и да разсъждава правилно.



Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay