2021: Годишен хороскоп за Водолей

2021: Годишен хороскоп за Водолей

Водолей е единадесетият зодиакален знак, започващ на 20 януари и завършващ на 18 февруари.

Водолеите са мъдри и имат много умения. Над половината от най-известните хора в света са родени във Водолей или имат асцендент Водолей. Те са прекрасни приятели, предани братя и лоялни партньори. Те са готови да подадат ръка за помощ по всяко време и на всеки и не го правят само защото са учтиви.

2021 година щастлива ли ще бъде за Водолеите? 

2021 година ще бъде щастлива и пълна с приключения за родените в зодия Водолей. Ако до този момент предпочитахте спокойната атмосфера на дома си, през 2021 г. фокусът ще бъде върху пътуванията и ще трябва да се приготвите, защото ви очакват безпрецедентни приключения.

Кои дни и месеци ще бъдат късметлийски за Водолеите?

Щастливите месеци в годината са май и ноември и през тези месеци е вероятно да купите къща, апартамент или парче земя и сътрудничеството с представителите на други зодии ще върви гладко. 

Според хороскопа за 2021 г. тази година е подходяща за велико откритие. Ще напредвате и вашите страхотни идеи могат да ви помогнат да се утвърдите. Сатурн ретрограден във Водолей през 23 май - 11 октомври може да наблегне на проблеми във вашата кариера, проблеми, свързани с властите, които могат да попречат на кариерата и професионалния ви растеж.

На свой ред 2021 г. е отлична година за прекарване на време с приятели, срещи с нови хора и забавление. По време на едно от тези събития ще срещнете някой, с когото ще установите проста и истинска връзка, която може да доведе до красива връзка.

Пари

Уран, планетата на промяната и иновативните действия е във вашия финансов сектор до 2026 г.

Мнозина ще се окажат при променящи се условия в тази област, тъй като доходите им варират. Около средата на май може да настъпи време за равносметка в тази област.

Любов

Ще сключват ли брак Водолеите през 2021?

2021 година обещава щастие и удовлетворение в любовния ви живот. Най-добрите месеци за брак са август и септември.

Ще срещнат ли любовта Водолеите през 2021?

За необвързаните Водолеи тази година ще бъде емоционална и много романтична. Изживейте настоящето и изградете мощна основа за бъдещето. Във вашия живот тази година може да има нови интересни хора, които са по-креативни. Приятелите се увеличават чрез някаква нова група, в която се присъединявате в началото на годината.

От юни до началото на октомври е най-важният период за партньорства и връзки от всякакъв тип, като най-добри са юли и средата на септември до началото на октомври. 

Кариера

Ще започнат ли Водолеите нова работа през 2021?

През втората част на 2021 г., особено след като настъпи есента, през втората част на октомври и началото на ноември, бъдете по-предпазливи, когато работите с началниците си, защото може да възникне някакво недоразумение, което може да застраши вашата работа.

Някои от вас могат да започнат собствен бизнес тази година; други ще намерят за необходимо да намерят позиция, която да отговаря на новите им нужди. 

От края на август до средата на септември и средата на ноември са моменти, когато могат да настъпят промени във вашата кариера.

Здраве

През тази година си обърнете нужното внимание. През тази година трябва да разрешите стар проблем. 

Какво трябва да яде Водолей през 2021 г.? През 2021 г. родените в зодия Водолей трябва да имат диета без мазнини, но богати на протеини (пресни плодове и зеленчуци, пълнозърнест хляб). Други храни, които са отлични за Водолей, са пиле, цвекло, броколи, моркови, чушки, домати, ягоди, ананас, нар, смокини, фурми, кафяв ориз, пълнозърнеста пшеница, кисело мляко и естествени сирена.

Какво Ви очаква през първите 3 месеца от годината?

Януари 

Вие имате изключително развито въображение и през този месец то ще се прояви. През този месец ще постигнете много неща, единственото условие е да работите усилено. Нищо няма да ви се даде на готово, така че работете за успеха си. 

Февруари

През този месец ще бъдете в страхотно настроение! Месецът е подходящ да бъдете заобиколени от приятели и да се забавлявате. Освен това през този месец ще си направите равносметка, тъй като това е месецът на рождения ви ден и за вас една година от живота ви свършва и започва нова. 

Март

Първите няколко дни на март са само продължение на февруари. Ще ви се случват хубави неща и като цяло много неща ще се случват. През този месец ще се случат и големи промени. 

Източник: https://www.yearly-horoscope.org/horoscope-2021/aquarius/

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

26 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay