4 метода за почистване на бюти блендер (ВИДЕО)

Намерихме най-бързите и лесни видео уроци за почистване на бюти блендер

4 метода за почистване на бюти блендер (ВИДЕО)

Дори ако харчите цяло състояние за козметика, почистващи продукти, маски за лице, серуми и т.н., може би не се замисляте достатъчно за едно нещо, което докосвате до лицето си всеки ден, в продължение на месеци- бюти блендера. Кога за последен път почистихте бюти блендера си? Ако не го почистване след всяка употреба, не го почиствате достатъчно често.

Помислете само колко бактерии се събират на тази малка гъбичка. Ще ви покажем 4 видео урока за това как лесно и бързо да почиствате бюти блендера си:

1. Изтъркайте го с парче сапун

Сложете бюти блендера под течаща вода, докато се накисне напълно. Вземете един сапун и разтъркайте бюти блендера в сапуна, докато се образува голямо количество пяна и сапунът влезе хубаво навсякъде в гъбичката. Изплакнете бюти блендера под течаща вода, докато започне да излиза чиста вода от него.

2. Натъркайте я със зехтин и сапун

Направете смес от зехтин и сапун в съотношение две към едно. Сложете бюти блендера, без да го мокрите, в тази смес, докато се накисне добре. След това го изплакнете под топла течаща вода.

3. Използвайте специален разтвор

На пазара се предлагат различни продукти за почистване на четки за грим и съответно гъби за грим. Ако използвате такъв разтвор, следвайте инструкциите за употреба, изписани на опаковката.

4. Мини пералня

Наскоро се появи един много сладък продукт- пералня за бюти блендери. Тази мини пералня е подходяща за моментите, в които не ви се занимава с почистването на бюти блендера.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!   

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay