4 факта, които доказват, че мама винаги е права!

Майките са нашите най-добри съветници

4 факта, които доказват, че мама винаги е права!

Понякога ни се струва, че майките са истинска досада, която иска да контролира живота ни, но истината е, че те просто искат да бъдат част от живота ни и да ни помагат да правим възможно най-добрите избори. Всъщност трябва да сме им благодарни, че ни търпят, дават ни съветите си и винаги ни мислят доброто, защото няма никой друг като тях.

Днес ще ви представим няколко неоспорими доказателства, че майките винаги са прави. Прочетете я за ваша информираност, но по-добре не я споделайте с майките си, защото никой не иска те да се възгордеят чак толкова много!

Тя е била на вашето място… многократно!
Почти всичко, което преживявате вече е било част от живота на майка ви. И тя е имала гаджета, интервюта за работа., тежки раздели, модни гафове и то много преди вие да се появите на бял свят. Можете да й имате доверие, тя знае какво говори, защото се връща от там, накъдето вие сте се запътили.

Майка ви винаги иска най-доброто за вас
Няма човек на света, който да желае вашето щастие и благополучие повече от майка ви. Всъщност нейното собствено щастие до голяма степен се уповава на това колко щастливи са децата й. Тя ще направи всичко по силите си, за да направи живота ви по-лек. Може би понякога е малко досадна, защото иска нещата да стават по нейния начин, но това е защото иска най-доброто за вас.

4 факта, които доказват, че мама винаги е права!

Познава ви по-добре от всеки друг
Тя ви познава, понякога дори по-добре отколкото вие познавате себе си. Ето защо майка ви може би има добра представа от какво имате нужда в живота си. Тя е наблюдавала как растете и се променяте и е била до вас през всеки етап. Трябва да я слушате по-често, защото тя иска единствено успех за вас и може би има известни идеи как можете да го постигнете.

Майките просто знаят
Наречете го инстинкт, шесто чувство, магия. Има някакъв невидим сензор в майките, който долавя кога имате нужда от помощ, кога сте тъжни, кога ви трябва малко подбутване или потупване по рамото. Те знаят, че ще ви потрябва яке, макар и навъна да грее слънце. Знаят, че момчето, в което сте влюбени сега, най-вероятно няма да е с вас след 10 години.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

6 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay