40-годишната Рийз Уидърспуун: Все по-уверена, успешна и смела!

Актрисата ще отпразнува юбилея си през март, но споделя, че броят на свещичките върху тортата изобщо не я плаши

40-годишната Рийз Уидърспуун: Все по-уверена, успешна и смела!

Рийз Уидърспуун ще отпразнува съвсем скоро своя 40-годишен юбилей, но, за разлика от повечето хора, не се страхува от това число. Тя споделя, че дори няма търпение да стане на 40 и не се бои от остаряването.

Красивата русокоска сияе на корицата на новия брой на списание Harper's Bazaar и споделя големите планове за рождения си ден. "Ще има жива музика, храна, близки и приятели. Исках да изкача Мачу Пикчу, но реших, че в последната година повървях доста из планините и трябва да си почина.”

Един от последните филмови проекти на актрисата е лентата "Wild”, която разказва историята на жена, която тръгва сама на обиколка из планините, за да се излекува от лична трагедия. Рийз споделя, че по време на снимките ѝ се е наложило да върви доста и се е раздвижила за години напред.

Актрисата казва още, че около рождения ѝ ден не я радва толкова самото празненство, а нещата, които установява, че е успяла да постигне през живота си до този момент. Тя разкрива, че в момента се чувства доста по- уверена и емоционално пораснала.

"Сега съм много по-открита. Когато бях на 20 години се страхувах от всичко. Не знаех как да градя кариерата си, не знаех защо хората харесват филмите ми, боях се да общувам. Бях на 25, когато участвах в "Професия блондинка”, на 26 - в "Сватбен сезон”, на 29 - в "Да преминеш границата” и през цялото време бях страшно изплашена.”

40-годишната Рийз Уидърспуун: Все по-уверена, успешна и смела!

Рийз споделя, че сега се чувства като съвсем различен човек и ѝ харесва фактът, че е пораснала и е станала по-мъдра. "Чудесно е да остаряваш. Вече знаеш кой си и казваш това, което мислиш.”

Голяма част от новата ѝ уверена личност играе житейската ѝ роля на майка на три страхотни деца - Ава, Дийкън и Тенеси и ролята ѝ на щастливо омъжена жена за бизнес предприемача Джим Тот. Всичко това прави актрисата доста заета, но тя все пак успява да намери време за себе си и за странните хобита, които ѝ доставят удоволствие.

"Знаете ли как обичам да разпускам? Пренареждам си библиотеката и шкафа с чорапи. Съпругът ми винаги се чуди какво правя с часове в дрешника и аз винаги го изненадвам, като му казвам, че си подреждам бельото.”

40-годишната Рийз Уидърспуун: Все по-уверена, успешна и смела!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay