5 идеи за ежедневен грим през есента

Октомври не спира да ни напомня, че есента е вече тук и нейните цветове важат с пълна сила в грима и гардероба ни. Когато времето стане малко по-студено е необходимо да се уверим, че се грижим добре за кожата като я хидратираме достатъчно и продължаваме да я предпазваме от слънчевите лъчи. След като се уверим, че първата стъпка от ежедневната рутина на грим е направена, а именно това да се намажем с крем, вече можем да пристъпим към грима.

5 идеи за ежедневен грим през есента

Есен с хайлайтър

Хайлайтърът е един от любимите ни продукти за есенния грим. Можете да го използвате освен над скулите и на бузите си и като сянка за очи, с която да извадите светлината в грим си. Поставете го във вътрешното ъгълче на окото, след като сте приключили с цветната палитра и очната линия, за да придаде по-завършен вид.

5 идеи за ежедневен грим през есента

Оранжеви нюанси

Именно този сезон е може би най-подходящия да започнете да използвате необичайни за вас тонове в ежедневния грим като леко загатнато оранжево в сянка. Освежава погледа много и ще ви помогне да изглеждате по-ведри, особено, ако не сте успели да се наспите добре.

5 идеи за ежедневен грим през есента

Червени есенни тонове

За никого не е тайна, че червеният цвят в сенките за очи се превърна в гореща тенденция. Червеният цвят подчертава цвета на окото, независимо дали сте със светли ли с тъмни очи. Ще придаде драматична нотка в ежедневния грим. Изберете подходящ нюанс, който е близък до светло кафяво или тъмно червено, за да не получите прекалено тежък грим.

5 идеи за ежедневен грим през есента

Нюд грим или гримът в телесни цветове

Разбира се и през този сезон можете да се доверите на нежния грим в телесни цветове. Заложете на кафяви тонове като съчетаете цвета на червилото и сенките за очи. Можете да добавите розов руж на скулите, за да стоплите цветовете на лицето. Кайли Дженър отново залага на този вид грим за перфектния си вид.

5 идеи за ежедневен грим през есента

Тъмно червено червило

Най-харесваното от повечето дами червило е тук, за да ви направи още по-уверени и женствени. Червеното червило е една от вечните класики в есенния грим Особено подходящи са по-тъмните му разновидности, разбира се в матов вариант.

0 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay