5 неща, които Вашият козметик би искал да спрете да правите

А дали ние го чуваме е друг въпрос

5 неща, които Вашият козметик би искал да спрете да правите

Почти всяка жена ходи на козметик. Срещите са един или два пъти месечно, освен ако не става въпрос за нещо по-сериозно. Има неща, които той ще се опитва да ви отучи да правите и да Ви покаже, че е за ваше добро, а вие упорито ще се инатите и ще отказвате да чуете. Ето кои са те.

Да не бързате много - Много жени отиват на козметик веднага след като видят и следа от малко косъмче. Това обаче не е правилно, защото косъмчетата трябва да са между 2 и 5 мм. дължина, за да могат да бъдат епилирани. В противен случай ще си загубите времето и парите и след няколко дни ще трябва да ходите пак.

Да не епилирате интимните си части по време на месечния ви цикъл - Много козметици дори направо отказват, когато чуят, че сте в цикъл. Това е много неприятно за самия козметик, а и ще е твърде болезнено за вас, тъй като през този период от месеца тази част от тялото ви е много чувствителна.  Така че най-добре изчакайте седмица и след това отидете да се епилирате.

Да спрете да използвате самобръсначка - Ако ходите реводно на епилация, абсолютно погрешно е да се бръснете между два сеанса. Знаем, че го правите, защото искате краката ви да са брилянтно гладки, но всъщност по този начин си осигурявате много по-болезнено епилиране при козметика. А и няма да е толкова ефективно. Затова потрайте, дами!

Да ходите на сеанс без да сте се погрижили за интимната си хигиена - Това е важно, защото помислете все пак и за човека, който Ви епилира.

Да спрете да бърборите, докато Ви правят дадена козметична процедура - Все пак те са професионалисти и са съсредоточени върху задачите си. Няма лошо да си говорите от време на време, но все пак не ги разсейвайте прекалено много.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay