5 неща, които трябва да знаете, преди да си купите "играчка за възрастни"

Всички знаем основната му функция, но има и други неща

5 неща, които трябва да знаете, преди да си купите "играчка за възрастни"

Пазаруването на секс играчки може да бъде като онлайн запознанствата: неудобно и натоварващо. Каква е разликата между вибратор на батерии и такъв, който се зарежда? Напрежението има ли значение? И наистина ли се нуждаете от такъв, който прилича на пенис?

Като всеки друг продукт, който купуваме, секс играчката трябва да се обмисли, защото по този начин инвестирате в собственото си удоволствие.

Преди да си купите вибратор, помислете за нещата, които искате от новия си приятел, решете дали се чувствате по-добре да отиде в магазин или да го поръчате онлайн, помислете за материала, цвета, формата. С подходящата грижа, тези играчки могат да издържат дълго време, така че не прибързвайте с купуването му.

Трябва да помислите за тези 5 неща, преди да си купите вибратор.

1. Помислете за формата и за това какви усещания искате

Когато чуете "вибратор", вероятно първото нещо, за което се сещате, е голям, пластмасов пенис. Въпреки че вибраторите, които са с големината  на палка са класически варинат, те са малко стресиращи за първи вибратор. За да изберете подходящата форма, помислете върху какво се фокусирате: върху клитора или G-точката. Харесвали ли силни, локализирани усещания или предпочитате да са разпространяващи се.

Има 4 основни вида вибратори: Някои работят по-добре отвън, други отвътре. Обикновено вибраторите за G-точка имат и външни, и вътрешни елементи. Ако искате вибраторът да е по-фокусиран върху клитора, вземете си тип "куршум"

Най-добре е да изберете играчка, която може да се използва вътрешно, дори да нямате намерение да я използвате вътрешно.

2. Пазарувайте, където се чувствате удобно

Имате 2 варианта: да отидете в секс магазин или да поръчате онлайн. И двата имат своите предимства. В истинския магазин можете да усетите вибрациите и да видите вибраторът на живо. Ако се притеснявате обаче, по-добре поръчайте от оналайн магазин.

3. Подберете материала, от който е направен

Както не бихте купили скъпа дреха, без да сте проверили състава й, така не бива и да купувате вибратор, без да знаете от какъв материал е направен. Силиконът е най-популярния материал, от който се изработват вибраторите. Повечето производители използват медицински силикон. Той предава вибрациите по-добре и е непропусклив и лесен за почистване, със сапун и вода, което го прави безопасен за тялото. Твърдата пластмаса също е лесна за почистване. Избягвайте каучуковите, защото съдържат фталати, които са забранени за употреба в детски продукти, но нерегулирани при секс играчките.

4. Трябва да харесвате вида му

Без значение колко мощен е вибраторът, би било огромна грешка да си купите нещо, което според вас изглежда страшно, блестящо или естетически непривлекателно. Естетиката на вибратора е почти толкова важна, колкото и това, което прави - в края на краищата това е нещо, което използвате, за да се възбуждате. Така че не купувайте вибратор, който не харесвате.

Освен това има много вибратори, които не приличат на вибратори. Има различни форми- червило, парфюм и т.н., за да можете спокойно да носите вибратора си навсякъде, без да се притеснявате, че някой ще го види.

5. Изпробвайте вибрацията

Например, има вибратори, които са прекално шумни и ако живеете на място с тънки стени, не е добър вариант. Повечето жени предпочитат по-безшумни вибратори. За да не се налага да си купите по-слаб вибратор, може да съобразите материала, от който е направен, с шума. Например, силиконът заглушава звука, затова е чудесен избор. Преди да го купите, тествайте вибрацията на ръката си, за да имате представа как се усеща. 

Изберете си вибратор с много нива на интензитет. Така ще можете да го персонализирате, според настроението си и по-лесно да го адаптирате към сексуалния си живот.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay