5 от най-добрите филми с участието на Аштън Кътчър

Аштън Къчър изгради репутацията си с участието си в "Шеметни години". Ролята му на Стив Джобс във филм от 2013 г. го отвежда в болницата, а автоимунно заболяване води до загуба на зрението и слуха на Къчър за една година. За щастие, той се възстановява и възобновява актьорската си кариера, като прави някои много добри филми. 

Актьорът разказва на Беър Грилс в епизод на Running Wild With Bear Grylls: The Challenge, че е загубил слуха и зрението си вследствие на васкулит. Терминът "васкулит" обхваща няколко състояния, които причиняват възпаление в кръвоносните съдове. След това съдовете могат да станат слаби, разтегнати, по-големи или по-тесни и някои съдове може да се затворят напълно. Някои форми засягат кръвоносните съдове, които кръвоснабдяват определени органи, като очите, кожата или мозъка.

След като Къчър се възстановява, се връща към актьорството и прави някои от най-добрите си филми. Ето 5 от тях:

"Отмъщението"

Последният филм на Къчър е любим на критиците и феновете. Филмът от 2022 г. го поставя сред група тексасци, които се сприятеляват с нюйоркски писател, опитвайки се да разберат повече за смъртта на жена, която познава.

"Ефектът на пеперудата"

Този филм от 2004 г. представя Къчър като човек, който може да пътува във времето, по-скоро да се връща в миналото и да променя събития, които променят бъдещето. Критиците не го оценяват особено високо, но е сред любимите филми на феновете. 

"Спасителен отряд"

Къчър си партнира с Кевин Костнър в историята от 2006 г. за дългогодишен авиационен техник от бреговата охрана (Костнър) и младия кандидат, който един ден може да го замени (Къчър). Филмът е много свеж и интересен.

"Почти любов"

Подобно на романтичната комедия "Ефектът на пеперудата", този филм от 2005 г. представя Къчър и колежката му Аманда Пийт, които се срещат случайно през годините. 

"Боби"

Къчър беше част от звезден актьорски състав, който включва Антъни Хопкинс, Деми Мур, Лорънс Фишбърн и Шарън Стоун за този филм от 2006 г. Филмът, който изследва събитията около убийството на Робърт Ф. Кенеди, печели одобрението както на публиката, така и на критиците.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay