6 безспорни истини за зодия Дева

6 безспорни истини за зодия Дева

Родени между 23 август и 22 септември, Девите са земни знаци, което означава, че са изключително чувствени и дават приоритет на физическото удоволствие. Те са придирчиви към партньорите си и искат да се уверят, че си заслужават времето.

Девите са и най-организираните и практични знаци от зодиака. При тях всяка ситуация е под контрол и знаят как ще се развие животът им поне за следващите няколко години напред. Освен, че обичат да имат контрол над собственото си всекидневие, за тях е важно да се уверят, че и околните ще правят нещата по техния начин - особено, ако живеете под един покрив.

Да си го кажем направо - Девата е перфекционист и никога не бие задоволила с по-малко от перфектно. Работното има място винаги е организирано до последния детайл, а къщата им е по-чиста от операционна зала. Девата е виско онова, което искаме да бъдем, но нямаме капацитета да го постигнем.

За да опознаете Девата още по-добре, днес сме подготвили за вас най-емблематичните вярвания и определения, които перфектно отговарят на същността на този знак. Откривате ли себе си в следващите редове?

"Девите са безспорно надеждни и искрени."

"Девите са повече или по-малко канонизираните светци на приятелството. Тяхната емпатия е безгранична и е подплатена с действие."

"Нещата ми се получават най-добре, когато действам сама."

"Някои от най-красивите проявления на Девата идват от пресечната точка, която поддържат между комуникацията и физическото тяло. Който и да е първият мъдър глас, казал "Просто слушай тялото си", вероятно е бил Дева."

"Когато животът е хаотичен, Девата ще дойде да го подреди."

"Ако искате нещо да бъде направено както трябва, наемете Дева."

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay