6 знака, че се срещате с грешния човек

Ето кои са те

6 знака, че се срещате с грешния човек

Понякога да си обвързан, не значи, че си щастлив. В някои случаи е по-добре дори да си сам, но да си господар ти на живота си.  Ако следните признаци присъстват във връзката ви, то най-вероятно човекът до вас не е вашият!

Постоянни караници

Много хора си мислят, че кавгите са безобидни и дори са полезни. Но, ако караниците станат ежедневие, това е признак, че има проблем. Ако вече няма неща, на които да се радвате заедно и всичко в другия ви изнервя, то вероятно е време за раздяла.

Ревността не е признак на любов!

Често чуваме, че колкото повече ни ревнуват, толкова повече ни обичат. И вярваме сляпо в това. Ревността обаче не е любов! Ревността може да разруши едни отношения. И ако тя е влязла доста сериозно във връзката ви, то вероятно отношенията ви нямат бъдеще.

Безразличие

Няма нищо по-лошо от това някой да е безразличен към теб! Дори омразата е за предпочитане. Ако на човека до вас у е все тая какво става с вас, как върви животът ви и какво се случва с него, то може би е добре и той да изчезне от него.

Отдалеченост

Тук не говорим за това да сте далеч един от друг във физически смисъл, а по-скоро душевно. Може цял ден да сте заедно и да се взирате един в друг, но не гледате ли в една посока, бъдещето е ясно.. няма да има такова!

Постоянно съмнение дали това е ТОЙ

Ако всеки ден си задавате въпроса дали не сте сгрешили, че сте се обвързали с този човек, то може би наистина е грешка.

Различни цели

Ако имате различна визия за това как да протече животът ви, това може да започне да създава сериозни пречки в бъдеще, затова трябва да помислите добре дали сте съвместими с човека до вас.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay