7 суперзвезди, които използват обществения транспорт като всички други „нормални“ хора

7 суперзвезди, които използват обществения транспорт като всички други „нормални“ хора

Често вярваме, че животът на звездите е свързан с блясък, лимузини, частни самолети и други разкоши, до които ние, обикновените хора, всъщност нямаме достъп. Но реалността е, че много известни личности избират да живеят живота си по "нормален" начин, като нас. С новите технологии и камерите на смартфоните всеки може да стане папарак за няколко минути и да увековечи този момент, когато споделя автобус с холивудска звезда.

Ще ви разказжем за някои от знаменитостите, които въпреки славата и парите си избират да пътуват с градския транспорт. 

1. Ема Уотсън

7 суперзвезди, които използват обществения транспорт като всички други „нормални“ хора

Актрисата сподели снимката по-горе в профила си в Instagram и след това добави таг, който може би знаете: @booksonthesubway. По същество това е инициатива за насърчаване на четенето. Група хора от организацията пътуват ежедневно през станциите на метрото в Ню Йорк, оставяйки книги, които пътниците могат да четат по време на пътуванията си, или дори да си приберат вкъщи, с единственото условие, че когато приключат с четенето им, трябва да ги върнат в метрото, така че другите пътници да могат да направят същото и да се насладят на добра книга. 

2. Кейти Холмс

Кейти Холмс редовно използва метрото за пътуването си до работа, както всеки друг. Всъщност не е първият път, когато я хващат пред камерата насред пътуване до работното място, самостоятелно или с приятели или семейство. 

3. Марая Кери

7 суперзвезди, които използват обществения транспорт като всички други „нормални“ хора

Бляскавата певица изненада всички свои фенове, като публикува тази снимка в своя Twitter, заедно с надписа "Празнични моменти @FreshAirFund Gala, последвано от пътуване с метро! Само в Ню Йорк! ”. Този ден Марая Кери присъствала на благотворителна гала, организирана от Фондация "Свеж въздух" и в края на събитието, когато все още била облечена в своята гала рокля и всичко останало, тя решила да се разходи по улиците на Манхатън и след това когато приключила, тя просто се прибрала вкъщи и взела метрото, за да стигне до там.

4. Себастиан Стан

Актьорът, който изведе супергероя, Бъки Барнс, на големия екран от сагата на Marvel’s Avengers бил забелязан да се движи по линия 6 на метрото в Ню Йорк заедно с приятел. След като разбрал, че камера заснема този любопитен момент, той започнал да се шегува и да прави различни лица за своите импровизирани папараци, които били много изненадани, че се натъкнали на толкова популярен актьор, който се возел в метрото.

5. Джейми Александър

Актрисата от "Тор" Джейми Александър не се затруднява да използва обществения транспорт, за да стигне до мястото, където трябва да отиде. Този път тя била забелязана да пътува в метрото в Манхатън, докато носела яркочервени чорапи. Всъщност тя дори била забелязана да подремва и с чифт не много дискретни сандали, подобни на джапанки. 

6. Лени Кравиц

Ето как естествено и непринудено тази велика музикална звезда реши да стигне до един от концертите си в Русия. Дори всъщност Кравиц да не е пътувал с метрото, той използва влак на градския транспорт, който отива от Санкт Петербург до Москва, който много други хора използват всеки ден, за да стигнат до някой от тези 2 града.

7. Рон Хауърд

Известният актьор и носител на "Оскар" за най-добър режисьор за работата си в "Красив ум" бил забелязан да пътува много естествено в метрото в Ню Йорк. Било в час пик, в района на Сохо в Манхатън, а влакът бил пълен, така че той трябвало да пътува изправен, но всъщност нямал нищо против.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay