7 съвета за избор на правилната официална рокля

Независимо дали става въпрос за парти или друго специално събитие, в живота на всяко момиче има време, когато официалната рокля е абсолютно необходима. Докато приготовлението на официалната ви визия може да ни накара да се почувствате специални, също така може да бъде изключително трудно да намерите подходящата рокля, която да облечете.

7 съвета за избор на правилната официална рокля

Ако ви предстои специално събитие и все още не сте намерили своето облекло, продължете да четете, за да откриете 7-те наши съвета за избор на официална рокля, която ще бъде идеална за вас.

Определете си бюджет. Цените на роклите варират – от 100 лева до хиляди левове. Преди да отидете да пазарувате, помислете колко пари наистина искате да вложите в официална дреха. Бюджетът ще ви попречи да похарчите пари за нещо, за което после ще съжалявате.

Не пазарувайте онлайн. Има хиляди рокли налични онлайн. Може да е изкушаващо да закупите рокля без да се разделяте с комфорта на вашия дом, но рискът за покупка на официална рокля онлайн е твърде голям, така че надали бихте искали да го поемете. Но ако все пак се решите, се уверете, че поръчката ви ще дойде възможно най-рано, за да имате време да я върнете или замените.

Решете какъв цвят рокля ще търсите. Ще направите търсенето доста по-лесно, ако имате идея за цвета на дрехата преди да отидете в магазина. А и процесът ще бъде много по-бърз, така че няма да са ви нужни часове обиколки.

Имайте предвид събитието, на което ще сте с дрехата. Не всички официални събития са еднакви. Преди да изберете официална рокля за дадено мероприятие, уверете се, че сте напълно наясно с неговото естество. Ще танцувате ли? Ако отговорът е положителен, тогава трябва да се спрете на по-широка дреха. Каква дължина е най-подходяща?

Изберете стил. Стилът на официалната дреха е също толкова важен, колкото и цвета й. Предпочитате по-разкроена или по-впита дреха? Искате ли тя да има по семпъл дизайн или да има повече детайли? Обмислете дължината, формата, материята преди да пристъпите към покупка.

Имайте предвид и фигурата си. Трябва да сте наясно кои са силните и слабите страни на вашата фигура. Дрехи, които изглеждат добре на най-добрата ви приятелка, може би няма да ви паснат толкова добре.

Завършете вашата бляскава визия. Може би ще се почувствате облекчени, че мъката с пазара е свършила, но закупуването на дрехата не слага край на подготовката ви. Важно е да изберете правилните обувки за роклята, и да допълните визията си с правилните аксесоари.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay