8 неща, които половинката ви крие от вас

Ето кои са те...

8 неща, които половинката ви крие от вас

Точно както жените, така и мъжете имат своите малки тайни. Тайни, които крият от нас по ред причини, но най-вече защото смятат, че може би ще изглеждат по-малко мъжествени в очите ни, ако ни споделят своите притеснения.

Мъжът до вас може да е доста приказлив или пък да не обича да споделя много, но едно е сигурно - и той има своите тайни, които не иска вие да научавате. Разбира се, тайните на всеки мъж са различни, но има няколко универсални истини, които момчетата обичат да крият от нас и днес ще ви кажем кои са те!

1. Има моменти, в които иска да млъкнете
Повечето мъже не са особено мултифункционални и не могат да се съсредоточат едновременно в разговора си с вас и в мача, който гледат по телевизията. Ето защо честичко им се иска просто да замълчим. Ние пък обичаме да си бъбрим, но е добре от време на време да се съобразяваме и да приемем мъжката им хаотична природа.

2. На първата ви среща не е имал идея какво да ви каже
Това е проболем за всички хора като цяло, но мъжете са наистина нервни на първа среща, макар и да не го казват и показват винаги. Те предпочитат да се срещнат с вас на място, на което можете да правите повече неща, за да не ви се налага да седите един срещу друг и да се гледате умно.

8 неща, които половинката ви крие от вас

3. Лъже ви често, за да запази мира
Тук говорим за белите лъжи, които той изрича всекидневно, за да ви угоди и да запази мира в отношенията ви. Никой не иска сърдита жена до себе си и мъжете ни познават толкова добре, че да знаят кога да млъкнат и кога да излъжат благородно, за да цари разбирателство.

4. Тревожи се дали е достатъчно мъжествен
Мъжете искат да бъдат като истински Супермени в нашите очи и се стараят да свършат всяко едно геройство, за което ги помолим. Не им е никак приятно да разбиват стени в апартаменти или да отпушват канализации и е редно да оценяваме усилията им и да ги поощряваме, за да се чувстват като истински мачовци.

5. Чувства се несигурен
Не само дамите се чудят дали не изглеждат дебели в "онази рокля”. И мъжете имат своите несигурности и притеснения, макар и да не ги изразяват гласно като нас. От време на време правете комплименти на своя мъж, за да подобрите самочувствието му.

8 неща, които половинката ви крие от вас

6. Радва се на близостта колкото вас
Всички жени смятат, че мъжете се интересуват най-вече от секса, но истината е друга. Те обичат да се гушкат и да усещат близостта ни точно толкова, колкото и ние, дамите. Може да не го показват толкова често, но нежните ласки изпълват и мъжете с радост.

7. И той плаче
Светът очаква от мъжете да бъдат силните опори, които не проливат сълзи. Истината е, че мъжете са живи същества като нас, имат емоции и е напълно нормално и човешко да плачат, когато нещо емоционално се случи в живота им. Може да не сте ги виждали никога да леят сълзи, но се случва на всеки от време на време.

8. Иска да ви прави щастлива всеки ден
Може би ви изглежда така сякаш мъжът до вас не се интересува толкова от връзката ви, но в действителност мъжете показват чувствата си по-малко по-различен начин и всичко, което искат е вие да бъдете щастлива.Само те си знаят колко са се борили за вас и колко много ви искат в живота си.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay