8 съвета от хора, които са намерили истинската любов онлайн

8 съвета от хора, които са намерили истинската любов онлайн

Ами ако е вярно, че човек може да има само един съвършен партньор? Какво ще стане, ако този човек се е родил от другата страна на земното кълбо? Само преди няколко десетилетия шансовете бяха, че никога няма да разберете, че е съществувал. Възможността да се срещаме с нови хора онлайн прави живота ни много по-лесен, стига да го правим разумно. 

Ще ви дадем няколко съвета за онлайн срещите и запознанствата:

1. Не бързайте

Не очаквайте незабавно да намерите любовта си и да почувствате желанието да създадете семейство. Любовта от пръв поглед, или първо съобщение в случая, не съществува. Трябва да имате реална среща (и повече от една), за да се опознаете.

Но има огромен брой хора в уеб сайтовете и приложенията за запознанства. Как да изберете с кого да се срещнете?

Дайте предимство на потребителите, чиито профили съдържат обширна информация за техните собственици, чийто облик е насочен към вас и чиито хобита ви интересуват. Това е необходимо, за да сте сигурни, че първата ви среща няма да стане последната ви, защото нямате за какво да говорите.

2. Изберете подходяща снимка

Джесика Карбино, социолог, разкрива типичните снимки, които най-много привличат потенциални партньори:

Качете ясни и ярки цветни снимки само с вас на тях. Можете да направите изключение за любимия си домашен любимец.

Не е нужно да забравите за грима, ако сте момиче. Основното нещо е да не прекалявате. И се усмихвайте! Всеки оценява откритостта и добротата.

3. Напълнете профила си с интересна информация

Втората най-важна стъпка е попълването на вашия профил. Вземете тази задача сериозно: колкото повече информация за себе си и за вашите хобита разкривате, толкова по-голям е шансът ви да бъдете свързани с някой, който се интересува от същите неща. 

Малък трик: включете някои улики или въпроси в текста, които ще осигурят тема за разговор. Но не лъжете: не пишете нищо освен истината за себе си.

4. Поемете инициативата

Пишете първи. Недейте винаги да чакате мъжът да ви пише. Имате цел: да срещнете интересен човек. Защо да губите време? Може човекът отсреща да е срамежлив или да използва подобен сайт за пръв път. Ако пишете и не получавате отговор, продължете нататък. Не си губете времето! 

5. Уредете си реална среща възможно най-скоро

Докато отлагате срещата, може човекът, с когото комуникирате, да изгуби интерес. Освен това, ако разговаряте прекалено много онлайн, когато се видите, няма да има за какво да си говорите. Трета основателна причина: ако дълго време не разберете какъв е този човек всъщност, ще си изградите представа, която може да се окаже абсолютно грешна и в крайна сметка да бъдете разочаровани. 

6. Оценете рисковете

Много добре преценете дали този човек не е опасен. Разгледайте внимателно профила му и го проучете, доколкото е възможно. 

7. Не се страхувайте да задавате въпроси

Разберете всичко, което ви интересува, докато е време. Не искате в последствие да разберете, че човекът отсреща е женен и има 3 деца, нали? Задавайте всички въпроси, които ви интересуват, дори да ви се струва, че са прекалено лични. 

8. Не приемайте нещата твърде сериозно

Не забравяйте, че нещата не са сериозно и не сте си длъжни един на друг. Няма как всичките ви срещи да са перфектни. Старайте се да нямате много големи очаквания, за да не останете разочаровани в крайна сметка. Има огромен брой хора онлайн, така че имате голям избор, не изживявайте провалите прекалено много. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay