9 женски черти, които си мислим, че мъжете обожават, но всъщност ненавиждат

9 женски черти, които си мислим, че мъжете обожават, но всъщност ненавиждат

Има определени черти в харктера и поведението ни, които ние жените смятаме, че мъжете намират за привлекателни, но в действителност това може би не е точно така. Днес ще ви представим няколлко примера, които ще ви докажат, че далеч не сме дотам запознати с предпочитанията на мъжете.

Игричките

Игрите са забавни, но в границите на нормалното. Ако прекалим, рискуваме да създадем ненужна драма. Щом човек го прозре, с него е свършено. Тази черта работи само в нефункциониращи връзки и докато много жени смятат, че е подходът е добър заради всички романтични романи и филми, мъжете не са съгласни.

Играене на сигурно

Не че една жена трябва да скача с бънджи на първа среща, но мъжете обичат да са с дами, с които могат да се впуснат в приключение от време на време.

Невъзможност да се забавлявате без него

Някои жени смятат, че трябва да правят всичко заедно, след като са във връзка. Това, което мъжете наистина искат, е жена, която може да отдели време за себе си, тъй като това е знак за самоуважение. Освен това му позволява и той да прекарва време със самия себе си или да се забавлява извън пределите на връзката.

Много корекции

Подобренията в името на красотата трябва да имат граници, смятат мъжете. Докато жените вярват, че по-големите устни или гърди винаги са по-добрият вариант, мъжете не са съгласни. Те предпочитат по-естествен вид, тъй като показва увереност и кара жената да изглежда здраво стъпила на земята.

Постоянно на диета

Едно е, ако жената е естествено слаба, но ако постоянно е на диети, това не е черта, която мъжете харесват. Първо, натях им допадат женствени извивки и второ, мъжете искат да споделят храната си. Най-лошото нещо за един мъж на среща е да яде храната си, докато приятелката му пие вода.

Твърде забавна

Момчетата искат да бъдат забавните. Ако една жена е роден комик, мъжът може да се почувства застрашен. Да имаш забавна приятелка е страхотно, но жената трябва да е тази, която се смее на шегите на мъжа.

Някои видове татуировки

Татуировките са секси, това е нещо, за което и жените, и мъжете са съгласни. Въпреки това, ако покриват гърдите или областта на пъпа на жената, може да се окажат не чак толкова съблазнителни. Това са интимни места, на които мъжете искат да се насладят, а татуировките в тези области често изглеждат странно и отвличат вниманието

Контуриране

Ние си мислим, че контурирането придава на лицата ни по-изразени скули и по-малки носове. Но мъжете мразят прикриването на естествените черти с грим.

Твърде независима

Мъжете си мислят, че искат независими жени, но това бързо се променя. След известно време започват да се чувстват безполезни. Така че, дори ако една жена е 100 процента шеф, мъжът трябва да мисли, че е нейният рицар, нейният принц.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay