9 знаменитости, които имат татуировки с дълбок смисъл

9 знаменитости, които имат татуировки с дълбок смисъл

Всяка татуировка има свое собствено значение. Това може да бъде напомняне за родителите на някого, най-добрите приятели, хобита или личността на собственика на татуировката. Холивудските звезди не са изключение: те също имат татуировки, които означават нещо. 

Ето татуировките на 9 знаменитости и историите зад тях: 

1. Координати на рамото на Анджелина Джоли

Анджелина Джоли има няколко татуировки, които отразяват някои от нещата, които са важни за нея. Една от тези татуировки е на рамото й. Преди това името на съпруга й беше на него - Били Боб Торнтън, известен актьор, но през 2003 г. се разделиха. Сега тя има координатите на местата, на които са родени децата й:


Място в Камбоджа - най-големият й син Мадокс.

Място в Етиопия - дъщеря й Захара.

Намибия - дъщеря й Шайло.

Виетнам- синът й Пакс.

Координати във Франция - близнаците Нокс и Вивиан.

И последно - мястото на раждане на Брад Пит в Оклахома.

2. Любимите неща на Майли Сайръс

Майли Сайръс не се страхува да покаже нещата, които обича. Всяка татуировка, която има, е символ на любов към нейните хобита, приятели, членове на семейството и домашни любимци. Например, тя има татуировка на нейното кученце пит бул на лакътя си.

Друга интересна татуировка, която има е надпис "Любов" на ухото си. Това символизира желанието на Майли да чува само добрите неща и да блокира отрицателните.

3. Мишка - малката сестра на Лейди Гага

Лейди Гага казва, че татуировката с мишка върху ръката й е посветена на малката й сестра Натали. Певицата я наричала Мишка, когато са били малки. Детайлите на татуировката също имат значение. Мишката държи игла, която представлява любовта на Натали към създаването на дрехи, а конецът около краката на животното изписва името Нат.

4. Семейният код на Бруклин Бекъм 

Татуировката на Дейвид Бекъм символизира синовете и дъщерите му. Неговият най-голям син Бруклин Бекъм реши да направи същото и получи минималистична татуировка "020511". Тези цифри са за годините на раждане на братята и сестрата му: 02 - Romeo, 05 - Cruise, 11 - Harper.

5. Напомнянията на Мегън Фокс

"Всички ще се смеем на позлатените пеперуди" е татуировката на гърба на актрисата. Това е фраза от пиесата на Шекспир "Трагедията на крал Лир". Според Мегън това е напомняне, че тя винаги трябва да остане на земята, дори когато играе в холивудски филми.
Друго напомняне за нейното тяло е китайският символ за истината, който казва, че трябва да останем силни по пътя към нашите мечти.

6. Крака като символ на борбата с рака на ръката на Ема Стоун

Ема Стоун има наистина важна татуировка на китката си. Ема и майка й си правят еднакви татуировки на краката на птица, за да отбележат победата на майката в битката срещу рака на гърдата. Татуировката е направена от самия Пол Маккартни, вдъхновена от любовта на майка на Ема към песента "Blackbird" - песен, която е създал преди много време.

7. "Произведено в Англия" на крака на Кара Делевин

"Произведено в Англия" са думите, татуирани върху левия крак на Кара. Това е начинът, по който моделът изразява чувствата си по време на модни ревюта. Според нея много модели се третират като кукли или неодушевени предмети и тази татуировка прилича на щамповете, които слагат на куклите.

8. Съвет от свещеник за Кели Кларксън 

Певицата и актриса Кели Кларксън има малък надпис върху китката си, който казва: "Обичайте ги повече". Когато тя е била дете, Кели попитала свещеник: "Защо някои хора са зли?" И той казал: "Защото те не са обичани достатъчно". Когато е пораснала, тя си прави тази татуировка, за да й сложи като напомяне. Според Кели, когато среща зъл човек, тя си спомня, че той е зъл, защото не е достатъчно обичан. 

9. Ангелът на Пол Уокър винаги е с Вин Дизел

През 2013 г. Пол Уокър почина при автомобилна катастрофа. Тогава, за да си спомня винаги най-добрия си приятел, Вин Дизел си направи огромна татуировка с очи и крила, която всеки фен на "Пол Уокър" познава.

 Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay