FOREO с мащабна кампания за Международния ден на жената – 1000 уникални устройства за 1000 уникални жени

Компанията търси 1000 вдъхновяващи „жени чудо“, на които ще каже „благодаря“, подарявайки уреди UFO miniимаскиза СПА процедури у дома

FOREO с мащабна кампания за Международния ден на жената – 1000 уникални устройства за 1000 уникални жени

Днес FOREO, иновативната шведска козметична компания, обяви старта на мащабна кампания "Жените чудо 2021" (WonderWomen 2021) по повод Международния ден на жената. След успеха на миналогодишния празник на жената, когато почти 16 000 жени участваха в кампанията на FOREO, тази година beauty-tech брандът ще постави на фокус добрия пример. Кампанията "Жените чудо 2021" цели да отдаде почит на жените, които вдъхновяват други жени, които променят света към по-добро със своята сила, смелост, оптимизъм, интелигентност и доброта. Силните жени вдъхват сила на другите жени и са двигател на промяната. Затова FOREO пита: "Кой ви вдъхновявада мислите позитивно, кой ви мотивира да продължавате напред – коя е вашата жена чудо?"

FOREO с мащабна кампания за Международния ден на жената – 1000 уникални устройства за 1000 уникални жени

В свят, където успехът може да означава толкова много неща, новата кампания на FOREO се стреми да насърчи жените да споделят своите истории за дами, които смятат за изключително вдъхновяващи.Вдъхновението не е задължително да е свързано с голям бизнес успех, власт или образование, то може да е мил жест или мъдър съвет в ключов момент, когато сте имали силна нужда от подкрепа и кураж. За вас "жената чудо" може да бъде домакиня с едно или пет деца, може да бъде жена-пилот или инженер, медицинска сестра, майка, дъщеря или сестра, съседка или касиерка в супермаркета. Нека заедно покажем, че успехът и вдъхновението могат да имат много лица!

За да участвате в кампанията на FOREO "Жените чудо 2021", трябва в периода 1 - 8 март 2021 г. да номинирате своята жена чудо с нейна снимка, да споделите в Instagram или Facebook история как тя е оказала позитивно влияние върху живота ви и да добавите хаштаг #choose2inspire. След това FOREO ще отдаде заслуженото внимание на изключителните жени чудо, които са оказали най-затрогващо и вдъхновяващо влияние върху живота на други жени, като им подари уникалното устройство UFO mini и комплекти с маски за лице MakeMy Day CallIt a Night.

FOREO с мащабна кампания за Международния ден на жената – 1000 уникални устройства за 1000 уникални жени

"Във FOREO ние вярваме в разбиването на митове, повишаването на стандартите и революционните подходи с цел подобряване живота на хората. Кампанията ни за Международния ден на жената 2021 цели да каже едно голямо "благодаря" на 1000 жени чудо за тяхната сила, вдъхновение, кураж и положително въздействие върху живота на други жени. FOREO ще покаже своята признателност и благодарност с иновативните уреди UFO mini и маски за лице, създадени за СПА изживяване у дома. Нека нашите жени чудо се заредят с моменти на релакс само за тях, тъй като вече са дали на нас толкова много"каза Владимир Кутурило, генерален мениджър на FOREO за Източна Европа.

FOREO с мащабна кампания за Международния ден на жената – 1000 уникални устройства за 1000 уникални жени

Всички вдъхновени жени, които желаят да участват в кампанията, трябва:

- да попълнят формата за контакт на foreo.com/international-women-day, която е налична от 1 март

- да споделят вдъхновяваща история в Instagram или Facebook с дължина 500 знака и снимка, не по-голяма от 1MB, на жената чудо в техния живот, която номинират

- да тагнат @foreo и да сложат хаштаг #choose2inspire.

1000 от най-вдъхновяващите жени чудо, които са били номинирани, ще получат UFO mini + две кутии с маски за лице Make My Day и две кутии с маски Call It Night. Екипът на FOREO ще избере най-добрите 1000 вдъхновяващи и уникални истории с #choose2inspire на 8 март и ще изпрати подаръци през следващите седмици. В този случай участникът, който е направил номинацията, ще получи промо код за наградата, който трябва да сподели с номинираната жена чудо. За останалите участници, чиито истории не се класират в топ 1000, FOREO е подготвила специални изненади (промо код, който може да се използва от участника и номинираната дама). Моля, запознайте се с Общите условия на кампанията тук.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay