Parov Stelar Band! Отново при нас

Смело можем да твърдим, че концертът на Parov Stelar е събитието на месеца

На първия лайв на Parov Stelar тръпки от наслада лазеха по цялото ми тяло в продължение на час и нещо. Не знам колко точно продължи концертът, времето се превърна в несъществуваща величина. Само това, което се случваше на сцената и около нея, имаше значение. Танцувален суинг, плътен женски глас, максимален екстаз.

Австрийците от Parov Stelar отново ще се завърнат в България за трети пореден път (първият в Sofia Live Club преди година, а вторият по време на Elevation фестивала). И ако досега не сте успели да посетите техен концерт, то със сигурност ви съветвам да го направите на 2 декември. Преживяване, което носи несравними емоции и за което се говори дълго след това.

Електро-суинг основоположникът Маркус Фюредер ще се качи заедно със своята банда на сцената в Централния военен клуб в София, за да пресъздаде сблъсъкът между минало и настояще със своите Jazz, Swing и Rock’n’Roll ритми. Точно както го прави от създаването на Parov Stelar Band през 2005 година.


Нощта на 2 декември ще започне със суинг подборът на The Smugglers Collective (Kings of Vintage Sound), които ще ни разтанцуват и подготвят за магическите звуци на австрийците. След края на шоуто им своя музикален микс ще поднесат диджеите Emil Prize, Bruhu, Crash, Kickon & SAVA.

Билети за музикалното събитие на месеца се разпространяват в мрежата на Eventim, а цените варират от 40 до 50лв.

11 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 16.01.2012|15:51
изпуснах ги на участията им досега и искрено съжалявам. ако дойдат пак няма да ги изпусна
1
Не е посочен 26.11.2011|11:34
Наистина какво по-вече му трябва на човек? Страхотни са!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay