SPA процедура вкъщи против "портокаловата" кожа

Процедура с кафе против целулит

Едва ли има дама, която да не води усилена борба с целулита. В борбата с "портокаловата" кожа жените прибягват до редица процедури и препарати, но до колко приумиците на козметичната индустрия са ефикасни е отделен въпрос. Ако не можете да си позволите курс от процедури в SPA център или ви е омръзнало от лосионите и кремовете, които втривате след баня, тогава може да опитате нашето предложение с кафе.

 

Кафето освен че ни събужда сутрин, доказано помага и при целулит. Грижливо съберете утайката от кафе машината или още по-добре – направете си ароматната напитка по старомодния начин с джезве и използвайте остатъците. Може да добавите няколко лъжици кисело мляко, за да улесните нанасянето.

 

Нанесете тънък слой върху проблемните области и оставете за десетина минути домашната помада да подейства, след това нежно масажирайте докато отстраните сместа. Киселото мляко и кафето в различни комбинации действат като пилинг, така че ефектът, който ще постигнете ще бъде двоен. От една страна ще отстраните мъртвия слой клетки, а от друга ще направите първата успешна крачка в борбата с целулита.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay