Адел - преродена, силна и открила целта на живота си!

Хитовата изпълнителка говори открито за славата и семейството

Адел - преродена, силна и открила целта на живота си!

Иконичната Адел е на корицата на мартенския брой на списание Vogue и говори повече от откровено през изданието. Тя винаги е била доста искрена в интервютата си и сега успява да повдигне още малко завесата около дългото си отсъствие, плановете си и промяната във външния й вид.

Звездата реши да си вземе няколко години почивка от славата и сцената и да се посвети на сина си Анджело и споделя, че именно тази почивка я е накара да обикне себе си и да открие смисъла на живота си.

27-годишната изпълнителка споделя пред списанието, че е изчезнала за точния период от време, така че да накара хората да я потърсят и да имат нужда от нея и изкуството, което създава. За Адел това е бил и периодът, в който е израстнала като личност и е открила себе си.

"Сега харесвам себе си повече от всякога. Чувствам се чудесно в кожата си, харесва ми как изглеждам, коя съм и с какви хора съм обградена.”

Адел споделя още, че дължи новопридобитата си увереност на своя малък син.

"Анджело ме кара да се гордея със себе си. Когато станах майка се почувствах истински жива и открих, че най-сетне имам цел и мисия в живота, защото преди това нямах.”

Адел - преродена, силна и открила целта на живота си!

Гордата майка споделя още, че за нея няма нищо по-важно от сина и и той винаги ще бъде на първо място в живота й. Но разкрива още, че е  трудно да отглеждаш дете, когато всички погледи са вперени в теб. "Трябва ни лично пространство. Мисля, че е много трудно да бъдеш дете на известен човек. Какво ще стане, ако иска да си купи алкохол или цигари на 16, или пък е гей и не иска да ми сподели все още, но някой го снима? Моята мисия е да бъде майка, след това да бъде себе си и на трето място идва кариерата.”

Адел разкрива, че все пак е поработила и върху себе си и външния си вид, за да бъде не само по-добра майка, но и по-добър артист. Тя споделя, че е отказала цигарите, намалила е приема на алкохолни напитки и се ограничава от вредните храни.

"Исках да бъда във възможно най-добра форма преди турнето да започне и свалих няколко килограма. Сега се вмъквам в малко по-малките размери дрехи и съм направо обсебена от пазаруването.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay